2777
2789
عنوان

من به عنوان زنی که سالها کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5792 بازدید | 153 پست
وای دهنت سرویس شاغلین خب ولش کن تو دیگه کی هستی

متاسفانه شاغلها همینن . اصلا طلاق نمیگیرن . دورو برم پره .در چند شهر مختلف بودم رسمی هستن . کتک میخورن کیلو کیلو قرص اعصاب میخورن . کارت حقوقشون رو دو دستی میدن شوهراشون 

اما حاضر نیستن طلاق بگیرن .

در چندین شهر مختلف و استانهای مختلف دیدم .‌زنای شاغل طلاق نمیگیرن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی و میشناسم الکی می‌گفت رفتم ازت شکایت کردم و برگه پزشکی قانونی گرفتمشوهرشم باور کرده بود و کم کم ...

الان کتک نمی زنه اما ازش خیلی بدم میاد،باورتون نمیشه حتی از کتک خوردن هم بدتره این نفرت،یک کاری با من کرده که فک میکنم همه مردا بدن

الان کتک نمی زنه اما ازش خیلی بدم میاد،باورتون نمیشه حتی از کتک خوردن هم بدتره این نفرت،یک کاری با م ...

مطمئنی اعتیاد نداره 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

وآقا چرا ؟اینا ک راحتترن .

نمیدونم . موندم منم . حقوقشونم دو دستی میدن شوهراشون .

اما حاضر به طلاق نیستن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه این چه سوالیه کدوم بچه با کتک خوردن مامانش خوشبخته اگه میخوای بهش بگی جدا شو همه که شرایطشون مثل ...

عزیزم هم شاغله، هم خانوادش گفتن جداشو ،هم پسرش از پدرش متنفره

منی که بچمو دوست دارم چطور میتونم ضربه های روحی به این شدت رو در بچم ببینم و آرامش رو ازش بگیرم؟ به قیمت داشتن خانواده ی زوری؟بچم هربار کتک خوردن منو اونم به طور وحشیانه ببینه، بیهوش بشم، لباسام پرخون، چشم بازکنم ببینم از موهام داره میکشه، میدونی اون بچه دیگه روح و روانی براش نمونده؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

عزیزم بچه هامو بده من همین الان بخدا از زندگیش می رم هیچی ازش نمیخوام،بچه هام خیلی وابسته به منن خیل ...

چندسالشونه؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

عزیزم بچه هامو بده من همین الان بخدا از زندگیش می رم هیچی ازش نمیخوام،بچه هام خیلی وابسته به منن خیل ...

من درکت میکنم ،ولی شده تاحالا با وکیل صحبت کنی ببینی میتونی بچه هاتو ازدست این روانی نجات بدی؟ 

عزیزم هم شاغله، هم خانوادش گفتن جداشو ،هم پسرش از پدرش متنفرهمنی که بچمو دوست دارم چطور میتونم ضربه ...

بله من الان دیدم نوشته خونوادم حمایت مبکنن کامنتشو ندیدم داشتم جواب شما رو میدادم 

استارتر اگه خونوادش حمایتش میکنن خیلی اشتباه میکنه میمونه تو این زندگی چون شاغل هم هست و میتونه از پس خودش بربیاد