2777
2789
عنوان

به من بیستو یک ساله تجربه هاتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست
خودت چیکار کردی ک موفق شدی

اول امیدم به خدا بود

هرگز چشمم به مال و موقعیت کسی نبود و نیست

از من نپرس چکار کردم که موفق شدم چون هر کسی شرایطی داره همین خط کش گذوشتنت بزرگترین اشتباهه

‌ مثلا درس بخون زبان برو هنر یاد بگیر و .....

البته با توجه به شرایطت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بعد مالیو چطور درست کردی

هیچ عنی نشدم که بهت دارم میگم تو چاهی که من رفتم نری عزیزم 

من درگیر دردهای روحی بودم افسردگی شدید داشتم عشق و عاشقی نبود داستانم 

زمانی حالم خوب شد که فهمیدم سی سالمه و هنوز در حال تلاش واسه یادگیری مهارت‌هاییم که تو همون دوران که افسرده شدم زمانش بود خدا میدونه چقدر ناامید میشم دلم میخوام به زندگیم خاتمه بدم 

چون خواستگارامو تو این سن با موقعیت‌های خوب رد میکنم چرا چون بعد مالیم حداقل تا دو سال بعد هیچ خبری نیست! و ناگزیر به تحمل تنهایی هستم که مقصرش نبودم و به خاطر اینکه بد موقع افسرده شده بودم خیلی به خاتمه دادن به زندگیم فکر کردم که چرا همه چی برای من اینجوری رقم خورد این مرض چرا باید بهترین دهه‌ی زندگیمو نابود میکرد! پشتوانه‌ی مالی مثل بابای پولدارم ندارم

من خودم روی ارتقای زبانم کار میکنم از روی ناچاری مهارت‌های مرتبط با رشته‌ی تحصیلیم که احتمال موفقیت کاری توش صفره چون کلی باید تجربه کسب میکردم 

از اون طرف لاین‌های آرایشی مثل رنگ مو رو تو برنامه‌م دارم 

هیچ عنی نشدم که بهت دارم میگم تو چاهی که من رفتم نری عزیزم من درگیر دردهای روحی بودم افسردگی شدید دا ...

منم افسردگی حاد دارم

تورو خدا یچی بگو ب خودم بیام

انقد برا آدمای الکی غصه خوردم ک مردم،انقد واسه کنکور غصه خوردم ک نابود شدم

انشالله ب حق امام حسین زندگیت روبراه شه،سنی نداری نترس

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اره همه جا میتونی ازمون بدیبانکدستگاه اجراییبهداشتاموزش پرورش

پس چرا میخوای بری آموزش پرورش ک حقوقش از بقیه کمتره

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

ممنونم از دعای خوبت عزیزم رشته‌ت چی بوده و چند سال نشستی؟

تجربی 

سه سال

آخرشم هیچی

تجربی سه سالآخرشم هیچی

اقوام ما دخترش ۵مین سال پزشکی شهید بهشتی آورد معدلش ۱۶ بود به خدا 

صبر داشته باش گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی 

صبر سخته ولی ثمره‌ش شیرینه خصوصا زمانیکه بدونی هدفت چیه و برای اون تلاش کنی و صبر داشته باشی