2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

76 بازدید | 6 پست

این طبیعیه که بعد ازدواجم هیچ دوست و رفیق صمیمی ندارم 

این درصورتبه که همسن هام اوج بیرون رفتن و رفیق بازیشونه 

شما حس تنهایی میکنید چیکار میکنید این حس دور شه ازتون

این کارت خیلی درسته

منم و شوهرم قبلا خیلی رفیق باز بودیم

ولی حتی برا عروسی هم رفیق دعوت نکردیم 

رفیق ممنوعه ی زندگیمونه

حالا مثلا شاگرد و همکار فرق دارع ولی رفسق ن

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه صورت این حرفو میزنید تجربه دارید؟

زن رفیق باز باشه مرد هم رفیق باز میشه

اصلا ب روشن فکری فکر نکن بعضیا باهمین ادعای روشن فکر بودنشون گند زدن ب زندگیشون

مردی ک رفیق بازیش تو متاهلی باشه ممکنه مسافرت دوستانه بره تفریح دوستانه گردش دوستانه و خیلی چیزا

و زن هن ازاون ور با دوستاش میره

هردو از ی سمت لاس میزنن

و‌زندگی خودشون از یادشون میره

کلا. از همین حالا دوست بازی رو کنار بزارین

من هزارتا دوست داشتم شوهذم از خودم بدتر

ولی ب گفته شوهرم حتی اجاره نداد عزوسیمون دعوت کنم دوستامو🫥😂بعدا فهمیدم کار خوبی کردیم

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

حتما دو سه تا دوست سالم داشته باش که بتونی تفریحات مجردی هم داشته باشی .یک نوع ارزش گذاشتن به خودت هست که همه چی رو توی وجود شوهر خلاصه نکنی .منتها حواست باشه قابل اعتماد باشن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم