2777
2789

دوستان ببینید من اینی که میپرسم برا خودم نمیخوام خواهرم مونده چیکار کنه 

خودش میگه علاقه به سروکله زدن با ادما نداره و در فن بیان و ارتباطات و....خیلی خوب نیست و نمیخواد هم پیشرفتی کنه

از طرفی رشته شبکه هم که میخواد بره بعدش با دیپلم میخواد بره دنبال رزومه و کار کنه تو جامعه

در کنارش هم زبانشو تقویت میکنه و...

از طرفی هم بحث محیط دانشگاست که واقعا مارو دودل میکنه

خودش میگه حوصله نداره تا لیسانس این مضخرفاتو😁🤫بخونه و بیشتر دنبال کار عملیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا انسانی به دردش نمیخوره

انسانی رشته واسه دانشگاهه خیلیم قدرت تحلیل و هوش زیادی میخواد، کلی درس مفهومی و حفظی داره که واقعا باید وقت گذاشت به این اسونی نمره نمیتونه بگیره

هنرستان براش بهتره

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

عه جدی محیط چطوره؟؟ استرسی تنش زا نیست؟

من عاشق رشتمم 

به شدت رشته سختیه ولی شیرینه خیلی 

همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید، در جهانی دیگر ؛ شاید...🌱

نکنه رشته شبکه براش اینده نداشته باشه😔

نه اتفاقا رشته سختی هم هست اما همکلاسی قدیمم الان کار می‌کنه بدون دانشگاه...ولی علاقه نداشته باشی سخت میشه

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ🐋