2777
2789
عنوان

يذره انگيزه ميخوام😔

339 بازدید | 52 پست

من خيلي درس خون بودم تو دوران مدرسه نمراتم هميشه خوب بود تا زد كنكور دادمو رشته مورد علاقم قبول نشدم همون سالم ازدواج كردم و زود بچه دار شدم..تو شهر غريبم البته خانواده شوهرم هستن اما من زياد باهاشون درارتباط نيستم خييييلي دلم ميخواد درس بخونم عاشق رشته پزشكي بودم هميشه اما نميدونم چرا انگيزمو از دست دادم درصورتي كه ميدونم بخوام ميتونم انگار اشتياقمو از دست دادم من ٢١سالمه شوهرمم اكثرا سركاره و با بچم خونه تنهام😔دوست دارم پزشكي قبول شم هر چندسال ك طول بكشه بخونم قبول شم اما شوهرم ميگه رشته زبان برو يذره راهنماييم ميكنيد لطفا😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميگم نميشه به هيچ عنوان پزشكي قبول بشيا اما وااااااااقعا سخته اگر خودت حس ميكني استرسش اذيتت ميكنه و رو كيفيت زندگيت تاثير ميزاره ي رشته راحتتر رو اتخاب كن 

عزیزم من یه لیسانس دارم

از بچگی فقط ۲تا رشته دوست داشتم هنر و دندانپزشکی

الان لیسانسم هنره و خیلی خیلی راضیم

ولی الان دارم میرم دنبال اون یکی آرزوی بچگیم

۲۵سالم هستبا وجود اینکه همه میگن دیره ولی اصلا برام مهم نیست تابستون امتحان دیش دانشگاهی میدم از مهر هم میخونم

مطمئن هم هستم که قبول میشم

توام مطمئن باش چیزی که میخوای و بدست میاری❤️❤️❤️

ببین ادم با برنامه ریزی میتونه همه کاری کنه ... سعی کن اروم اروم  شروع کنی ... مثلا صبح پاشو به خونه زندگی و بچه ات برس  ‌.... بعد با برنامه شروع کن ... اوایلش ممکنه برات سخت باشه حتی یه ربع  یه ربع از درس بلند شی ولی باز یه کاغد بردار و روش بنویس که چه ساعتی خوندی ... سعی کن ناهار زیاد بپزی شام هم بخوری ...

گاهی چند تا غذا درست کن بزار فریزر  ....  برای خودت زمان ذخیره کن ... 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

عزیزم  من دندانپزشک طرح میبینم چون ارزون بود از بچگی الان احساس خوشبختی واقعی میکنم همسر من تخصص چشم می خونه اونم همینو میگه چند سال درس یک عمر زندگی خوب با شغل مورد علاقه

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 

اگر میتونی و میشه بچه رو هم میشه گذاشت مهد ... باید برنامه  درسی داشته باشی ....حالا تو هر رشته ای که میخوای قبول بشی

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
 نميگم نميشه به هيچ عنوان پزشكي قبول بشيا اما وااااااااقعا سخته اگر خودت حس ميكني استرسش اذيت ...

حس ميكنم كه ميتونم بچمم ارومه اما ميدونمم كه بايد خيلي وقت بذارم تنها مشكلم اينه كه بچم تنهاس گناه داره فقط منو نداره بهم احتياج دارم اما واسه اينده خودش ميخوام بخونم

عزیزم من یه لیسانس دارم از بچگی فقط ۲تا رشته دوست داشتم هنر و دندانپزشکی الان لیسانسم هنره و خیلی ...

بنظر شما تلاش كنم واسه پزشكي؟چون واقعا عاشقشم و مادرمم شغلش مرتبط با بيمارستانه بيهوشي خونده من زود ازدواج كردم

ببین ادم با برنامه ریزی میتونه همه کاری کنه ... سعی کن اروم اروم  شروع کنی ... مثلا صبح پاشو به ...

مرسي عزيزم از راهنمايي خوبن مشكل غذا ندارم شوهرم رستوران داره ميگه بخون من ميارم نميخواد درست كني منتهي همش نگران بچمم كه تنها نباشه افسرده نشه خودمو باهاش سرگرم ميكنم