2777
2789
عنوان

يذره انگيزه ميخوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 52 پست
عزیزم  من دندانپزشک طرح میبینم چون ارزون بود از بچگی الان احساس خوشبختی واقعی میکنم همسر من تخص ...

افرين به شما قبول شدنش خيلي سخته؟در حد توان من هست با بچه بنظرتون؟

افرين به شما قبول شدنش خيلي سخته؟در حد توان من هست با بچه بنظرتون؟

اره بابا عزیزم الان من با دوتا بچه دوقلو هم دانشگاه می رم هم طرح می رم هم مطب استادم برای کمک بهش 

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من تو هر شرایطی میشه درس خوند ازدواجم که کنی بازم میشه درس بخونی ولی بچه دار که شدی نه نمیشه‌ ...

لطفا به دوستمون انرژی منفی ندین

اره بابا عزیزم الان من با دوتا بچه دوقلو هم دانشگاه می رم هم طرح می رم هم مطب استادم برای کمک بهش&nb ...

عزیزم شما دندانپزشکی میخونین؟؟؟

شما که ازدواج کردین طرحتون شهر خودتونه؟؟؟

و اینکه واسه بچه هاتون پرستار گرفتین؟؟؟؟

عزیزم شما دندانپزشکی میخونین؟؟؟ شما که ازدواج کردین طرحتون شهر خودتونه؟؟؟ و اینکه واسه بچه هاتون پ ...

اره عزیزم ،تو تهران هستیم و چون نمره ام بالا بود طرح مو به تهران دادن و برای پسر ام دوتا پرستار گرفتم

پزشکی حداقل برلی اینکه مطمئن شی قولی روزی 8 ساعت خوندن می خواد حالا اموزش بکنار چون نظام اموزشی به کلی عوض شده و امسال اخرین کنکوریه که با نظام،4،5،3 هست واقعا ببینید با بچه براتون امکانپذیره یا نه و در ضمن خیلی ها بودن که بسیار از دوران تحصیلی گدشته ولی موفق شدن اراده کوه هارو جاله جا میکنه من همه شرایط رو سعی کردم بگم تا کمک کنم با دید همه جانبه تصمیم بگیرید موفق باشید 

روانشناسم
اره عزیزم ،تو تهران هستیم و چون نمره ام بالا بود طرح مو به تهران دادن و برای پسر ام دوتا پرستار گرفت ...

موفق باشی عزیزم واقعا برام سوال بود

یه چیز دیگه عزیزم شما تو دانشجویی باردار شدی؟؟؟

بخوایی پزشکی بخونی باید قشنگ از خودت شناخت پیدا کنی که میتونی تا سال بعد قبول بشی یا نه

اگه میتونی باید منابع قدیمو بخونی

اگه نمیتونی یه سره همون منابع جدیدو بگیر با اونا بخون یکم عوض شدن یه جوری شدن ولی مجبوری چون کنکور دو سال دیگه فقط از منابع جدید گرفته میشه تا دوسال هر دو کنکور برگزار میشه

من تا ماه پیش میخوندم قلمچیم ثبت نام کردم 31 سالمه متاهل روزی 12 ساعتو میخوندم

انگیزه داشته باشی برات لذت بخشه من 12 شب میخوابیدم 6 صبح هرروز بیدار میشدم کار خونمم انجام میدادم و لذتم میبردم

ولی از شانس من اومدم ثبت نام کنم دیدم قانون عوض شده و من باز نمیتونم سراسری دندون پزشکی بخونم و فقط باید پردیس برم چون فوق لیسانس دارم

الان فعلا بی انگیزه شدم بعد عید شروع کنم برای پرستاری چیزی هر چند دلم پیش دندونه ولی چاره چیه وقتی نمیذارن

موفق باشی عزیزم واقعا برام سوال بود یه چیز دیگه عزیزم شما تو دانشجویی باردار شدی؟؟؟

اره وای نمیدونی چه مصیبتی بود ولی الان یادم افتادین به اون حالم که با پاشنه بلند شکم گنده میرفتم دانشگاهند میگیره

من ک هر کی میخواد بیاد پزشکی میگم جون مادرت نیا😣 مگ اینکه کشته مرده این رشته باشه...من خودم پزشکی میخونم و با اینکه علاقم دارم ولی واقعا خیلی شرایط سختی همش باید درس بخونی دم به دقیقه امتحان داری...تازه اینا خوبشه بعد علوم پایه دوران اینترنی جونتو میگیرن😣😣

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)
اره وای نمیدونی چه مصیبتی بود ولی الان یادم افتادین به اون حالم که با پاشنه بلند شکم گنده میرفتم دان ...

آفرین بهت

منم تو برنامه ریزیم بارداری هست نمیدونم چجوری میشه؟

چقدر میشه مرخصی گرفت؟

برنامه ریزی کنم قبل از بیمارستان باردار شم خوبه؟؟؟

آفرین بهت منم تو برنامه ریزیم بارداری هست نمیدونم چجوری میشه؟ چقدر میشه مرخصی گرفت؟ برنامه ریزی ک ...

پزشکی می خونی