من خيلي درس خون بودم تو دوران مدرسه نمراتم هميشه خوب بود تا زد كنكور دادمو رشته مورد علاقم قبول نشدم همون سالم ازدواج كردم و زود بچه دار شدم..تو شهر غريبم البته خانواده شوهرم هستن اما من زياد باهاشون درارتباط نيستم خييييلي دلم ميخواد درس بخونم عاشق رشته پزشكي بودم هميشه اما نميدونم چرا انگيزمو از دست دادم درصورتي كه ميدونم بخوام ميتونم انگار اشتياقمو از دست دادم من ٢١سالمه شوهرمم اكثرا سركاره و با بچم خونه تنهام😔دوست دارم پزشكي قبول شم هر چندسال ك طول بكشه بخونم قبول شم اما شوهرم ميگه رشته زبان برو يذره راهنماييم ميكنيد لطفا😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه میخوام که بخونم😁 تو برنامه ریزی سال آینده م هست الان لیسانس دارم
خوب من که مرخصی فقط دو هفته گرفتم بعدش سینه خیز رفتم دانشگاه چون دیگه دلم نو مد و شوهرم خودشو کشت بچه بچه بچه نتونستم کورتاژ کنم ولی خیییلی سخت بود الان تا شروع نکردی زایمان کن بعد دانشگاه اینا برو
راستی آخه دانشگاه تهران خیلی سخت می گیره
متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم