2777
2789
عنوان

يذره انگيزه ميخوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 52 پست
اره بابا عزیزم الان من با دوتا بچه دوقلو هم دانشگاه می رم هم طرح می رم هم مطب استادم برای کمک بهش&nb ...

ممنونم ازت عزيزم بخاطر دلگرمي كه بهم دادي اميدوار شدم يذره انشالله ك هميششه موفق باشين😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم دکتر 😊😊 خواستن توانستن هست شما می تونی پس با برو جلو محکم قدم بردار چندسال دیگه را ...

اخي عزيزم😍😍چه حس قشنگي دادي بهم🙂اي خدا اونروز بياد كه من تاپيك بزنم خبر قبولي پزشكيمو به شما دوستاي مهربونم بدم خيييلي ازتون ممنونم بابت انرژياي خوبتون

نه میخوام که بخونم😁 تو برنامه ریزی سال آینده م هست الان لیسانس دارم

خوب من که مرخصی فقط دو هفته گرفتم بعدش سینه خیز رفتم دانشگاه چون دیگه دلم نو مد و شوهرم خودشو کشت بچه بچه بچه نتونستم کورتاژ کنم ولی خیییلی سخت بود الان تا شروع نکردی زایمان کن بعد دانشگاه اینا برو

راستی آخه دانشگاه تهران خیلی سخت می گیره

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
خوب من که مرخصی فقط دو هفته گرفتم بعدش سینه خیز رفتم دانشگاه چون دیگه دلم نو مد و شوهرم خودشو کشت بچ ...

فقط دو هفته؟؟؟آفرین به پشتکارت عزیزم

سخته ت نبود تو بارداری؟ویار نداشتی؟؟؟

فقط دو هفته؟؟؟آفرین به پشتکارت عزیزم سخته ت نبود تو بارداری؟ویار نداشتی؟؟؟

چرا ولی تو دانشگاه خودمو کنترل میکردم چون فقط به مادر شوهرم ویار داشتم

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
بخوایی پزشکی بخونی باید قشنگ از خودت شناخت پیدا کنی که میتونی تا سال بعد قبول بشی یا نه اگه میتونی ...

چرا🤔🤔🤔

مگه پارسال قانونش و برنداشتن؟؟؟الان همه میتونن دوباره روزانه بخونن

من خودم هم روزانه خوندم واسه همین مطمئنم

چرا🤔🤔🤔 مگه پارسال قانونش و برنداشتن؟؟؟الان همه میتونن دوباره روزانه بخونن من خودم هم روزانه خون ...

امسال تو دفترچه برای ارشدا دوباره لغو شد برای کارشناسیام واضح نیست دفترچه متوجه نمیشم 

کلا دفترچه اینا رمز نگاری میخواد انقدر مبهمه

امسال تو دفترچه برای ارشدا دوباره لغو شد برای کارشناسیام واضح نیست دفترچه متوجه نمیشم  کلا دفت ...

ز بزن حتما از یک مشاور خوب بپرس

منم دنبالشم میدونم که میشه روزانه خوند فقط من باید مدرک پیش دانشگاهی تجربی بگیرم تا بتونم ثبت نام کنم

چرا🤔🤔🤔 مگه پارسال قانونش و برنداشتن؟؟؟الان همه میتونن دوباره روزانه بخونن من خودم هم روزانه خون ...

سپید جان شما تحقیق کردی ؟میدونی کارشناسیا میتونن یا نه؟

من یه میلیون هزینه کتاب و قلمچی کردم فعلا رو هوا موندم