2777
2789
عنوان

يذره انگيزه ميخوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 52 پست
ز بزن حتما از یک مشاور خوب بپرس منم دنبالشم میدونم که میشه روزانه خوند فقط من باید مدرک پیش دانشگاه ...

پارسال آزاد شد امسال دوباره برداشتن

تازه برای قبولای پارسالیم اذیت کردن دانشگاهها ازشون درخواست شهریه کردن

به دکتر رونقی پیام دادم گقتن متاسفانه لغو شد حالا باز شکایت بشه دوسالی طول میکشه جواب بدن

دکتر رونقی مشاوره تو تلویزیونم دیدمشون

سپید جان شما تحقیق کردی ؟میدونی کارشناسیا میتونن یا نه؟ من یه میلیون هزینه کتاب و قلمچی کردم فعلا ر ...

اره عزیزم من خودم هم امسال ثبت نام کردم فقط چون واسه پیش دانشگاهی داستان درست کردن گذاشتم سال دیگه

چون گفتی خوندی حیفم اومد بهت نگم حیفه برو دنبالش

چون مطمئنم این قانون که کسایی که مدرک روزانه دارن اگه روزانه قبول شن باید شهریه پردیس بدن از پارسال حذف شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من خودم هم امسال ثبت نام کردم فقط چون واسه پیش دانشگاهی داستان درست کردن گذاشتم سال دیگه ...

ا توجه به رأي هيئت عمومي ديوان عدالت اداري مـورخ 7/6/1396 مبنـي بـر عـدم ابطـال مصـوبه پنجـاه و يكمـين جلسـه شـوراي عـاليبرنامهريزي علوم پزشكي مورخ 25/3/1392 ،دانشآموختگان مقاطع كارشناسي ارشد ناپيوسته كليه رشتههـاي تحصـيلي و دكتـري عمـومي(پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي) ميتوانند با رعايت شرايط ذيل از طريق قبولي در آزمون سراسري در مقطـع دكتـري عمـوميرشتههاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي صرفاً در پرديسهاي خودگردان و ظرفيت مازاد دانشگاههاي علوم پزشكي تحصيل نمايند:

لیسانس اره ولی من فوق دارم کارمو خراب کرده

وای اره الان رفتم تو سنجش بندشو خوندم

واقعا از ته قلبم ناراحت شدم

البته نوشته به غیر از پردیس میتونی تو ظرفیت مازاد هم قبول شی

نمیتونی شهریه پرداخت کنی؟؟؟

وای اره الان رفتم تو سنجش بندشو خوندم واقعا از ته قلبم ناراحت شدم البته نوشته به غیر از پردیس میتو ...

نه فعلا حالت ورشکسته داریم کلی قرض و بدهی و مستاجری

بعد یه چیزی به نظرت فقط برای رشته های دارو و دندونو پزشکیه؟

یه نظرت میتونم پرستاری چیزی بخونم روزانه؟اونارو واضح نگفته

من درخواست دوستی بهت میدم اگه یه موقعی اطلاعی پیدا کردی منو درجریان بذاری؟

من پول مشاورم ندارم دیگه انقدر خرج کردم سه ماه تابستون تو شرایط سختی رفتم کار کردم تا پول کتابامو جور کردم قلمچیم فقط چندتا آزمون رفتم کل زحمتم هدر رفت