2777
2789

دوست من ميره كلاس هنوز قبول نشده تازه شرکت کرده 

ولى باباش قبل گرفتن گواهى سر تولدش براى ۲۰۶ گرفت الان گاهى وقتا ميره همون دوروبر خونشون دور ميزنه بهش ميگم خطرناكه گواهى ندارى مامورا ميگيرنت ماشينتو ميخوابونن ميگه منكه راه دور نميرم  گوش نمیده 

خطرناك نيس؟

من ستارم 🎆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ۲سال🤯🤯🤯همجا میرفتی؟چه دل جرعتی

اره جاده خیابون اول از جاهای پرت بعد سن 18 پر شد گواهینامه گرفتم 

حتی جلوی پلیس نمی‌گرفتند منو

از 16 نشستم پشت ماشین

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

اطراف خونشون اشکال نداره

اطراف خونشون بیابونه مگه.اگر خدا نکرده یه بچه پرید جلوش نمیگن اطراف خونتونه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اطراف خونشون بیابونه مگه.اگر خدا نکرده یه بچه پرید جلوش نمیگن اطراف خونتونه.

این اتفاق واسه کسی که گواهینامه داره هم  میفته..اگه اینجوری فک کنه راننده نمیشه هیچوقت ..حتما بنده ی خدا رعایت میکنه که بر داشته خانومها خیلی بیشتر مراقبن چون استرسی ترن،با دنده ۳ و کلا دنده پایین بری اینقد سرعت نداری که چیزی بشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......