2777
2789
عنوان

چقد ی مرد میتونه گستاخ و پررو و بیشرف باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 84 پست
میدونی ی طرفه قضاوت نکن تو در شرایطش نیستی حرفاش قلبمو بدرد اورد بنظرت خودش چ زجری کشیده نمیتونی ار ...

مرگ یبار شیون یکبار

اتفاقا خودم جدا شدم

درد نکشیده نیستم. جدایی بهتر از زندگی خفت باره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نگفتم رابطم عالیه ولی شرایط طلاق ندارم میفهمی😔

به نظرم طلاق بگیری بهتره یک بار که بیشتر زندگی نمیکنی میخوای تا اخر عمرت کنار کسی که ازش متنفری بدون هیچ رابطه عاشقانه ای زندگی کنی؟

مرگ یبار شیون یکباراتفاقا خودم جدا شدمدرد نکشیده نیستم. جدایی بهتر از زندگی خفت باره

شاید شما شرایطشو داشتی حالا شرایط هرچی باشه یکی خوذش قویه یکی خانوادش پشتشن یکی هیچ شرایطشو نداره

به نظرم طلاق بگیری بهتره یک بار که بیشتر زندگی نمیکنی میخوای تا اخر عمرت کنار کسی که ازش متنفری بدون ...

بعضی زنا فکر میکنن طلاق بگیرن میمیرن

به خاطر دو قرون خرجی ای که شوهر میده میگن شرایطش رو نداریم

بچه ها یه سوال

اونایی که سرشون هوو میاد ، اگه طلاق نگیرن و تنها دلیل اینکه طلاق نگرفتن این باشه که نمی خاستن بچه یا بچه هاشون زیر دست نامادری (نامادریی که ذات درست نداره اومده روی خونه و زندگی یه زوج دیگه هوار شده) بزرگ شه و به زندگی توی این شرایط ادامه دادن، به نظرتون خیلی قلب بزرگی ندارن؟ که کل عمرشون رو فدای سلامت روانی بچه هاشون کردن؟

میشه با منطق جواب بدید لطفن؟

اینم عرض کنم که اگه طلاق می گرفتن پدر حضانت رو نمی داد به مادر

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
مرگ یبار شیون یکباراتفاقا خودم جدا شدمدرد نکشیده نیستم. جدایی بهتر از زندگی خفت باره

فرزند داشتید؟

دلیل طلاقتون خیانت بود؟

بچه ها یه سوالاونایی که سرشون هوو میاد ، اگه طلاق نگیرن و تنها دلیل اینکه طلاق نگرفتن این باشه که نم ...

نمیشه گفت این که بچه چندسالشه مهمه

ولییییی اگر طلاق هم نکرفت باید این مرد رو توف کرد تو صورتش تا ابد کنار گذاشت

حکمش میشه هم خونه و پدر بچه ها

مهریه و نفقه ام باید بده وظیفشه

خودتون چند سالتونه ؟من موندم چه طور سن بالا در این حد براشون جذابه🤔مگر اینکه خیلی کمبود مهر مادری د ...

شوهر منم میگه من میرضم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
بعضی زنا فکر میکنن طلاق بگیرن میمیرنبه خاطر دو قرون خرجی ای که شوهر میده میگن شرایطش رو نداریم

وای دقیقا یا فکر میکنن به بچه هاشون لطف میکنن زندگی که توش مادر پدر طلاق عاطفین خیلی روی بچه تاثیر بد میذاره 

اینکه میبینن مادرشون حالش بده و روز به روز داغون تر میشه واقعا رو روحیه بچه تاثیر میذاره 

متاسفانه نمیتونم تو دلم بزارم تبدیل به بیماری میشه خبهی بش میگم چطور دلت اومد میگه قضیه تموم شد رفت ...

می‌دونم عزیز دلم خیلی سخته، خیلی خیلی. اما دختر خوب،تحمل شرایطی که با عادی شدن این مورد خدایی نکرده به وجود میاد از تحمل این شرایط به مراتب سخت‌تره. فقط بدون شما یه خانم ارزشمندی که که این بی‌معرفتی‌ها،هیچ صدمه ای به ارزش‌های شما وارد نمی‌کنه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

فرزند داشتید؟دلیل طلاقتون خیانت بود؟

نه نداشتم

خودم و همسرم رو لایق بچه ندونستم خداروشکر نیاوردم 

تا اینکه یروزی نالایق بودنش بهم ثابت شد

و منم جدا شدم

جدا شدنی هم پول نداشتم و از ترش دو قرون شوهر خفت تحمل نکردم

بعضی زنا فکر میکنن طلاق بگیرن میمیرنبه خاطر دو قرون خرجی ای که شوهر میده میگن شرایطش رو نداریم

عزیزم من شاغلم نیازی به پول ندارم خداروشکر

ولی بچه هام نمیخوام روانشون بهم بریزه

درضمن زنه ولش کرده و تموم شده قضیه اگه هنو باش بود حتما میرفتم 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
نمیشه گفت این که بچه چندسالشه مهمهولییییی اگر طلاق هم نکرفت باید این مرد رو توف کرد تو صورتش تا ابد ...

درسته ، سن بچه مهمه 

و فکر می کنم اون زن تا عمر داره قلبش زخمه ، ولی اگه جدا بشه زخم تا حدودی التیام پیدا میکنه و رد زخم فقط می مونه 

ولی اگه جدا نشه ، اون زخم همیشه تازه س