2777
2789
عنوان

چقد ی مرد میتونه گستاخ و پررو و بیشرف باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 84 پست
داخل یه داستان واقعی خوندم طرف عاشق زنش بوده و زن زیبایی داشته .بعد زن متوجه میشه این با زن های سن ب ...

آره اونم تو نوجوانی مادرشو از دست داده

و انگار این خلا مهرمادری باش بوده

ولی من زنه رو درک نمیکنم ازین چادری و مذهبیاس مثلا

حالا چرا با ی مرد همسن پسرت اصلا چطور چندشت نشد وقتی باهات خوابید وای قلبم درد میگیره بش فک میکنم خدا ازشون نگذره

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
خونه رو حتما باید به اسمت بزنه اصلا کوتاه نیا که دور از جون بیچاره میشیبعد که خونه رو زد به نامت ببی ...

اون خیلی وقت پیشا گف به اسمت میزنم ولی بعدش بهونه میورد اما الان بش گفتم به نامم بزن زود قبول کرد

مشاور هم آره حتما باید بریم 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اونم تو نوجوانی مادرشو از دست دادهو انگار این خلا مهرمادری باش بودهولی من زنه رو درک نمیکنم ازین ...

احتمالا اون زن رو می دیده یاد مادرش می افتاده .زنه چرا باید چندشش‌ بشه تازه خوششم نیومده .اونم یه مریض بوده که تو سن کمتر عشق و علاقه ندیده از شوهر خودش یا خیانت دیده .هر دو طرف فقط خواستن عقده هاشون تسکین بدن .این وسط شما کاره ای نبودی .پس نه عذاب وجدان بگیر نه چیز دیگه .و یه احتمال کمی که هست شوهرتون از لحاظ رابطه جنسی در مضیفه‌ بوده شاید به هر دلیلی مثلا بعد زایمان که نمیشه تا دو ماه رابطه داشت رفته صیغه کرده فقط واسه همون و این خانم با توجه به سن بالا پول کمی می گرفته یا شایدم نمی گرفته .منم بعد زایمانم دیدم شوهرم داخل دیوار داره دنبال زن صیغه ای می گرده حالا دیگه خبر ندارم چی کار کرد ولی حس کردم صرفا برای نیاز جنسی هست .😑حتی چند بار گفت دوستم بیست سالشه یه زن پنجاه ساله صیغه کرده😑

احتمالا اون زن رو می دیده یاد مادرش می افتاده .زنه چرا باید چندشش‌ بشه تازه خوششم نیومده .اونم یه مر ...

آخه چطور ممکنه آدم یاد مادرش بیفته و بخواد باهاش رابطه جتسی برقرار کنه

نه عزیزم اون موقه ک‌شروع کردن پسراولمو فق داشتم ک یسال دوسالش بود و من هیچ وقت تو مضیقه نزاشتم اتفاقا خیلی گرمم بعدشم پسردوممو حامله شدمو بعد زایمان فق تا ۴۰روز باهم رابطه نداشتیم ک اونا تا یکسالگی پسردومم باهم بودن

آخه چطور ممکنه آدم یاد مادرش بیفته و بخواد باهاش رابطه جتسی برقرار کنهنه عزیزم اون موقه ک‌شروع کردن ...

پس شاید فقط رابطه عاطفی بوده .یاد مادرش نمی افتاده مستقیم ولی در ضمیر ناخودآگاهش کمبود محبت از طرف مادر به این سمت کشوندتش .کاش قبول کنه بره مشاوره چیزی 

ممنون عزیزدلم شما چقد خوب بهم آرامش دادید...اونم هی میگه دوسم دارع و عاشقمه و فلان ولی خب این چ دوست ...

منم حرف شوهرتونو باور میکنم،یقین دارم که دوستت داره.امیدوارم تو این کلنجار با هیجان ناشی از نامردی که بهت شده پیروز بشی و همسرت هم جبران اشتباه کنه و دیگه روحشو تسلیم هوی و هوس نکنه.قربونت برم شماره ی مشاور ندارم،شرمنده ت شدم🙏.کمترینم ولی دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده و زندگی روز به روز زیباتر موافق دلت ادامه پیدا کنه❤️

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

ممنون عزیزدلم شما چقد خوب بهم آرامش دادید...اونم هی میگه دوسم دارع و عاشقمه و فلان ولی خب این چ دوست ...

منم حرف شوهرتونو باور میکنم،یقین دارم که دوستت داره.امیدوارم تو این کلنجار با هیجان ناشی از نامردی که بهت شده پیروز بشی و همسرت هم جبران اشتباه کنه و دیگه روحشو تسلیم هوی و هوس نکنه.قربونت برم شماره ی مشاور ندارم،شرمنده ت شدم🙏.کمترینم ولی دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده و زندگی روز به روز زیباتر موافق دلت ادامه پیدا کنه❤️

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

منم حرف شوهرتونو باور میکنم،یقین دارم که دوستت داره.امیدوارم تو این کلنجار با هیجان ناشی از نامردی ک ...

سلام عزیزم میشه بیای تاپیک جدیدم

نیاز دارم با یکی حرف بزنم

سلام استارتر عزیز و خانما

من یه خانم وکیل دادگستری هستم و داستان زندگی های مختلف رو دیدم و شنیدم ، بعد از چند سال می خوام شروع کنم به تولید مستند و مصاحبه با افراد . از حواشی و زیر و بم های زندگی به عنوان یک زن و از نگاه یک زن. البته حتی آقایون هم می تونن سوژه من باشن ولی فکر میکنم مسایل زنان زیادتر باشه.  

خلاصه اینکه اگر شما موضوع زندگی جالبی داشتید یا دارید

که می تونه شنیدنش برای دیگران جذاب باشه به من اطلاع بدید :

مثل اینکه به تشخیص متخصص دچار بیماری هایی مثل دوقطبی هستید و در زندگی و روابط شما تاثیر گذاشته ، یا همسرتون دچارش هست ، بهتون خیانت شده ، قربانی سنت های افراطی شدید ، در خانواده دچار مشکلات شدید ، احساسات منفی در رابطه با خانواده خودتون یا خانواده همسر یا دوستان و... فکر می کنید با ازدواج از خودتون دور شدید و دسترسی به احساسات و خوشحالی های قبلی براتون راحت نیست و...

بدون اینکه همیشه نتیجه مشخصی بگیریم ، فقط صحبت و گفتگو و به چالش کشیدن مسایل خانمها می تونه خودش خوب باشه و عبرت برانگیز یا فرهنگساز ...

از اونجایی که اگر بخواهیم از راه دور مصاحبه کنیم یعنی بصورت تلفنی با ویدیو کال ، اگرچه راحت تر و کم هزینه تره ولی خوب همه افراد مثلا میکروفن ندارن و... کیفیت کار میاد پایین

ترجیح اینه که داخل یک استودیو معتبر (مثل استودیوهای پارکهای علم و فناوری و فضای کار اشتراکی) باشه که تجهیزات مناسب هم داره.

و چهره شما هم در صورتی که مشکلی دارید با این موضوع نشون داده نمیشه و محو میشه یا از نمای پشت سر از شما ویدیو گرفته میشه و در یوتیوب قرار میگیره. (اما درصورت ترجیح شما میتونیم گفت و گوی تلفنی داشته باشیم)

شما می تونین به همراه همسرتون حضور پیدا کنید که البته در موقع تولید محتوا امکان حضور ندارن. مگر اینکه در کل هردو حاضر باشید در مصاحبه شرکت کنید حتی با وجود اختلاف نظرها.

قبل از اون با هم هماهنگ میشیم و من خودم رو معرفی میکنم تا ببینیم داستان و ماجرای زندگی شما چقدر قابل توصیف و صحبت هست و همچنین شما با من به عنوان وکیل عضو کانون وکلا آشنا بشید.

لطفاً اگر زندگی جالب و عبرت آموز، پر از شکست ، عجیب ، ناموفق ، و حتی درگیری با بیماری های روحی دارید بهم پیام بدید . و ضمنا هزینه رفت و آمد شما پرداخت میشه و هدیه ای هم بابت اینکه وقت می‌ذارید بهتون تقدیم میشه .

اگر فکر میکنید موضوع زندگی شما و دردهایی که لمس می کنید می تونه مورد صحبت قرار بگیره و امکان حضور یا گفت و گوی تلفنی دارید بهم اطلاع بدید .  تمام اسرار شما محفوظ خواهد بود.

استارتر عزیز اگر ساکن تهران نیستید و امکان حضور ندارید  و تمایل به انجام مصاحبه تلفنی دارید به من اطلاع بدید.