سلام استارتر عزیز و خانما
من یه خانم وکیل دادگستری هستم و داستان زندگی های مختلف رو دیدم و شنیدم ، بعد از چند سال می خوام شروع کنم به تولید مستند و مصاحبه با افراد . از حواشی و زیر و بم های زندگی به عنوان یک زن و از نگاه یک زن. البته حتی آقایون هم می تونن سوژه من باشن ولی فکر میکنم مسایل زنان زیادتر باشه.
خلاصه اینکه اگر شما موضوع زندگی جالبی داشتید یا دارید
که می تونه شنیدنش برای دیگران جذاب باشه به من اطلاع بدید :
مثل اینکه به تشخیص متخصص دچار بیماری هایی مثل دوقطبی هستید و در زندگی و روابط شما تاثیر گذاشته ، یا همسرتون دچارش هست ، بهتون خیانت شده ، قربانی سنت های افراطی شدید ، در خانواده دچار مشکلات شدید ، احساسات منفی در رابطه با خانواده خودتون یا خانواده همسر یا دوستان و... فکر می کنید با ازدواج از خودتون دور شدید و دسترسی به احساسات و خوشحالی های قبلی براتون راحت نیست و...
بدون اینکه همیشه نتیجه مشخصی بگیریم ، فقط صحبت و گفتگو و به چالش کشیدن مسایل خانمها می تونه خودش خوب باشه و عبرت برانگیز یا فرهنگساز ...
از اونجایی که اگر بخواهیم از راه دور مصاحبه کنیم یعنی بصورت تلفنی با ویدیو کال ، اگرچه راحت تر و کم هزینه تره ولی خوب همه افراد مثلا میکروفن ندارن و... کیفیت کار میاد پایین
ترجیح اینه که داخل یک استودیو معتبر (مثل استودیوهای پارکهای علم و فناوری و فضای کار اشتراکی) باشه که تجهیزات مناسب هم داره.
و چهره شما هم در صورتی که مشکلی دارید با این موضوع نشون داده نمیشه و محو میشه یا از نمای پشت سر از شما ویدیو گرفته میشه و در یوتیوب قرار میگیره. (اما درصورت ترجیح شما میتونیم گفت و گوی تلفنی داشته باشیم)
شما می تونین به همراه همسرتون حضور پیدا کنید که البته در موقع تولید محتوا امکان حضور ندارن. مگر اینکه در کل هردو حاضر باشید در مصاحبه شرکت کنید حتی با وجود اختلاف نظرها.
قبل از اون با هم هماهنگ میشیم و من خودم رو معرفی میکنم تا ببینیم داستان و ماجرای زندگی شما چقدر قابل توصیف و صحبت هست و همچنین شما با من به عنوان وکیل عضو کانون وکلا آشنا بشید.
لطفاً اگر زندگی جالب و عبرت آموز، پر از شکست ، عجیب ، ناموفق ، و حتی درگیری با بیماری های روحی دارید بهم پیام بدید . و ضمنا هزینه رفت و آمد شما پرداخت میشه و هدیه ای هم بابت اینکه وقت میذارید بهتون تقدیم میشه .
اگر فکر میکنید موضوع زندگی شما و دردهایی که لمس می کنید می تونه مورد صحبت قرار بگیره و امکان حضور یا گفت و گوی تلفنی دارید بهم اطلاع بدید . تمام اسرار شما محفوظ خواهد بود.
استارتر عزیز اگر ساکن تهران نیستید و امکان حضور ندارید و تمایل به انجام مصاحبه تلفنی دارید به من اطلاع بدید.