2777
2789
عنوان

چقد ی مرد میتونه گستاخ و پررو و بیشرف باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 84 پست
عزیزم من شاغلم نیازی به پول ندارم خداروشکرولی بچه هام نمیخوام روانشون بهم بریزهدرضمن زنه ولش کرده و ...

طلاق عاطفی لیاقت نداره ادم حسابش کنی

فقط پدر بچه هاته

وا نده

فکر کن تو با یه مرد دیگه بودی

شوهرت میبخشید؟ خیرررررررررررررررر

نه نداشتمخودم و همسرم رو لایق بچه ندونستم خداروشکر نیاوردم تا اینکه یروزی نالایق بودنش بهم ثابت شدو ...

ایشاله از این پس به ترین ها  نصیبتون بشه عزیز من 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم عزیز دلم خیلی سخته، خیلی خیلی. اما دختر خوب،تحمل شرایطی که با عادی شدن این مورد خدایی نکرده ...

عزیزم شما بااین حرفا دلمو یکم آروم کردی بخدا نمیدونم چکا کنم من چنروزی اومدم زیارت دیروز رفتم حرم ایقد گریه کردم ولی هنو خالی نشدم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
من نگفتم رابطم عالیه ولی شرایط طلاق ندارم میفهمی😔

نه متاسفانه اصلا نمیفهمتت

بهت خیانت شده اونم با یه زن همسن مادر هاتون

بعدم پشیمون که نیست هیچی، تازه طلبکارم هست.

شما هم بدون  هیچی موندی پیشش تا دوباره به کارش ادامه بده

آخه رو چه حسابی میگی پدر خوبیه؟؟؟

پدر خوب به مادر بچه هاش خیانت میکنه؟ اونم اینجوری با این وقاحت؟؟؟

یه کم عزت نفس داشته باش

به روح و روان خودت اهمیت بده

شوهر منم میگه من میرضم

داخل یه داستان واقعی خوندم طرف عاشق زنش بوده و زن زیبایی داشته .بعد زن متوجه میشه این با زن های سن بالا زیادی رابطه داره .بعدش مرد می برن روانپزشک .ظاهراً بچگی هاش‌ مادرش بی محلی می کرده بهش .اینم زن های هم سن مادرش صیغه می کرده داخل رابطه جنسی تحقیرشون می کرده و اذیتشون می کرده .یه جور انتقام از مادرش بوده بیشتر .ولی با زنش هم رابطه خوبی داشته حتی رابطه جنسی با زنش اصلا اون جوری نبوده .همه اینا بر. می گرده به تربیت ....مادر طرف خیلی مهمه ،شعورش و شخصیتش برای بزرگ کردن یه پسر بی عقده و سالم از نظر روانی 

یادخودم افتادم😔زنه سن بالاروصیغه کرده بودباشرودعواودخالت خانواده هامون ازش جداشد همش توماشین آهنگ غ ...

میشه بدونم چرا جدا نشدی؟ واقعا برام سواله جی میشه یه زن همچین خفتی رو تحمل میکنه

چرا جدا نشدی!!! فکر کردی از این برات شوهر درمیاد؟

راهی برای برگشت نیست 

فقط چندروزقهرکرردم رفتم خونه پدرم تمام خواهربرادرام وپدرومادرم جوری رفتارکردن غذاتوگلوم گیرمیکرد ازغصه داشتم میمردم  گفتم برگردم خونه ی خودم که پاتوق جن ده هاشده حداقل بمونم بالاسردخترام فکرمیکنی طلاق میگرفتم اون آشغالی که به من رحم نکردبه دوتابچه ی بی پناه رحم میکرد 

همیشه تاوقتی جای کسی نیستیم راحت میتونیم نصیحت کنیم

من این مردا رودرک نمی کنم تا وقتی زنتون هیت چرا یه پیرزن 50ساله... آخه پیرزن پنجاه ساله چی داره همش که چروکیده ست.... بعد حاضران برای هر هرزه ایی خرج کننند ولی برای زنشون نه😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

متاسفانه نمیتونم تو دلم بزارم تبدیل به بیماری میشه خبهی بش میگم چطور دلت اومد میگه قضیه تموم شد رفت ...

تو دلت نزار ولی اینو بدون خدا دوست داشته که طرف رو دستش رو کرده برات .چه بسا که شوهر ما هم این مشکل داشته باشه ما ندونیم و مثل کبک سرمون کنیم زیر برف و به این زندگی ادامه بدیم و اونم با شوکر مامیش خوش باشه .ناراحت نباش مردهای این مدلی کم نیستن که هیچ زیاد هم هستن .اونم تو ایران که مادرها به جای یاد گرفتن تربیت درست پسر بیشتر تو فکر پسر زاییدن هستن برای اینکه عقده درونی خودشون خالی کنند و هیچ برنامه خاصی برای تربیت پسر و درک کردنش چه کودکی و چه نوجوانی ندارن 😑

چه فرقی دارهضیغهعقدبدون صیغههمش یه گهه

میدونید چرا اینا رو پرسیدم

یکی از آشنایان سالیان ساله که توی همین شرایط زندگی می کنه ، با هوو، حتا اون مرد از زن دومش فرزند هم داره

زن اول شرایط طلاق داشت  چون خانواده ش حامی بودن ولی چون حضانت بچه هاش رو نمی تونست بگیره ، توی زندگی موند

موند و داغون شد به معنای واقعی 

من عشق به فرزندهاش و مادرانگی رو در وجود این زن دیدم ، 

حالا متوجه شدم که هوو ش مرده ، می خام بدونم با مرگ هووش ، کمی قلبش آروم میشه یا نه ؟

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد