2777
2789
عنوان

چقد ی مرد میتونه گستاخ و پررو و بیشرف باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 84 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یکم میارسوندیش ، الکی هم که بود چند مدت قهر میکردی ،الان که تابستونه و بچه ها درس ندارند بهتریم ...

الان تو خونه باش قهرم ولی دیروز پریود بودم بدجور دلدرد شدم مجبور شدم باش حرف بزنم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
الان تو خونه باش قهرم ولی دیروز پریود بودم بدجور دلدرد شدم مجبور شدم باش حرف بزنم

نه برو خونه پدرت ولی دلیلشو به خانواده ات نگو 

بهش بگو اومدم که دیگه برنگردم 

قهر تو خونه که کار هر روز ماست 

فایده نداره 

خودتون چند سالتونه ؟

من موندم چه طور سن بالا در این حد براشون جذابه🤔مگر اینکه خیلی کمبود مهر مادری داشته باشن یا خیلی کینه از مادرش داشته باشه ....یا مریضی چیزی 

شوهر منم دیدم اینستا زن های هم سن مادرش فالو می کنه 🤔

وقتی شرایط جدایی رو به هردلیل،(عاطفی،مالی،بچه،..و)ندارید،بذارید یه سری موارد مخفی بمونه روی طرفو به ...

متاسفانه نمیتونم تو دلم بزارم تبدیل به بیماری میشه خب

هی بش میگم چطور دلت اومد میگه قضیه تموم شد رفت این گورو بهم نزن بدتر میشه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

چرا سر دلدرد مجیور شدی حرف بزنی؟ چون ضعیفی

هزاران زن پریود میشن مجردن با کسی حرف نمیزنن اتفاقی هم نمی افته

نوار بهداشتی میخاستی؟ انلاین میخریدی

دستمال میذاشتی ولی با اون ادم بی وجدان حرف نمیزدی

ینی شوهراتون انقد پول اضافی دارن که خرج ی زن دیگه رو هم میدن؟؟؟ والا بنظرم نباید بذاری مرد پول تو ...

اون که بخواد پولش هم جور می کنه .بعد شوکر مامی که پول نمیخواد😂تازه یه پولی هم میده