2777
2789
عنوان

بچه هایی که برا کنکور ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 100 پست
منم امروز مادرم گفت عقب افتاده ذهنی هستی کلی گریه کرد گفت لیاقتت اینه بری مطب الهام تمیز کنی( دهتر خ ...

چقد مامان منه ، مامان منم همش میگ عمرا بذارم بری آزاد و پیام نور بخونی یا کنکور یع رشته تاپ قبول میشی یا اصلا نمیری دانشگاه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی صفره صفر بودی از کجا شروع کردی؟منم الان شرایط شمارو دادم

از همون اول

چون شیمی تا دعم بلد نباشی نمیتونی یازدهم و دوازدهم بفهمی

فیزیک کلاس آن لاین بودم و طبق درس دادن همون استاد خوندم 

ریاضی هم مبحثی خوندم از مباحث پایه که مورد نیازه و اساسی هستن خوندم، مثلا اول معادله نامعادله بعد جبر بعد تابع بعد مثلثات بعد...

زیست اول حتما باید فصل یک دهم که راجب بافت وسلوله بخونید و برا خوندن بقیه فصل ها الویت ها رو رعایت  کنید مثلا اول فصل خون وقلب بخونید بعد ایمنی یا مثلا اول فصل تقسیم سلول بعد ژنتیک و دی ان ای یا مثلا اول گیاهی پایه بعد فتوسنتز دوازدهم

زمینم یه کتابه

عمومی و معدل یادتون نره از الان

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
بنظرت برای رشته ای که میتونم آزاد بخونم پشت بمونم یا برم آزاد مثلا حقوق

اینو فقط خودتون میتونید تصمیم بگیرید

اگه دانشگاه مهمه یه حرفه اگه فقط رشته مهمه یه حرف

۳ روز مونده بود به کنکور من حالم خوب نبود نهایی هارو پاس کزده بودم نمره هام عالی نبود بابام ناراحتی ...

این سناریو برا ما هم بوده

و طبیعیه

مهم اینه اگه میمونی تلاش کنی که عمرت الکی نره

چقد مامان منه ، مامان منم همش میگ عمرا بذارم بری آزاد و پیام نور بخونی یا کنکور یع رشته تاپ قبول میش ...

اینو به منم گفتن وقتی نایج اومد ار حرصم میگم ولم کنید برم ارایشگر شم میگن عمراا فکر کرد یالان خراب کردی بیخیالت میشیم باید تا تهش بری و به یه رشته خوب برسی

پشت سر منم یکی از نسبت های بسیار نزدیک(البته غیر از درجه ۱)گفته بود این این همه درس خونده آخرش هم ه ...

اره واقعا اول خواست خدا دوم‌تلاش ادم

از همون اولچون شیمی تا دعم بلد نباشی نمیتونی یازدهم و دوازدهم بفهمیفیزیک کلاس آن لاین بودم و طبق درس ...

عزیزم اگه از اول به ترتیب ده یازده دوازده رو بخونم میشه رتبه خوبی بیارم

اره واقعا اول خواست خدا دوم‌تلاش ادم

دقیقا♥️

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

عزیزم اگه از اول به ترتیب ده یازده دوازده رو بخونم میشه رتبه خوبی بیارم

برا همه درسا اره جز ریاضی

البته نظر منه که ریاضی رو باید مبحثی خوند که تو همه کتاب های جامع مبحثی درسنامه و تست داده

اینو به منم گفتن وقتی نایج اومد ار حرصم میگم ولم کنید برم ارایشگر شم میگن عمراا فکر کرد یالان خراب ک ...

وای دقیقا حرف مامان منه 😐😅انقد ک خانواده هامون واس رسیدن ب هدفامون مصمم هستن اگ خودمون همینقدر مصمم بودیم همون سال اول قبول میشدیم 

وای دقیقا حرف مامان منه 😐😅انقد ک خانواده هامون واس رسیدن ب هدفامون مصمم هستن اگ خودمون همینقدر مصم ...

اره چون خانواده من برام خیلی زخمت کشیدن خیلیییییییییی

شرمندشون شدم ولی انشالله بتونیم جبران کنم