2777
2789
عنوان

بچه هایی که برا کنکور ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 100 پست
بنظرت برای رشته ای که میتونم آزاد بخونم پشت بمونم یا برم آزاد مثلا حقوق

اینو واقعا برو آزاد ارزش نداره یه سال جا این که کارشناسی بخونی بمونی پشت ولی اگر دانشگاه تاپ مدنظرته بمون وگرنه دولتی های تیپ ۳ فرقی ندارن با ازاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی مثلاً اینکه دیر رفتی دانشگاه برات سخت نبود که بقیه ازت کوچیکترن ؟ البته ممکنه بزرگترم باشن م ...

اره میدونم منظورتون چیه

حقیقتا رشته های علوم پزشکی به خصوص سه رشته تاو از هر سنی هستن حتی ۴۰ به بالا

قبل تر زمان کنکورم گاها از فکرش اذیت میشدم ولی خود دانشگاه جز معدود دفعات اذیت نشدم چون  از هر سنی هست

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

پشت سر منم  یکی از نسبت های بسیار نزدیک(البته غیر از درجه ۱)گفته بود این این همه درس خونده آخرش هم هیچی نمیشه

و شرط بسته بود سرش 

بسیار دلم شکست ولی خدا بخواد برای آدم میسازه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اینو واقعا برو آزاد ارزش نداره یه سال جا این که کارشناسی بخونی بمونی پشت ولی اگر دانشگاه تاپ مدنظرته ...

مبدونم منم دانشگاه شهرمون میخواستم تاپ نیس ولی چون داداشم آزاده مهندسی میخونه نمیخواستم خیلی شهریه بدن ولی انگار چاره ای ندارم 

کاش سرنوشت تو شامل منم بشه خیلی برات خوشحالم از اون شرایط عبور کردی مامان من یه بار گفت تو باید بری ...

ممنونم مهربون 

میدونم چیمیگی همه گذروندن این حرفا رو

همه همکلاسیام و...

اگه میخوای بمونید حتما تلاشت کن که در ازای عمرت نتیجه بگیری نه اینکه دوباره جا بزنی و فقط عمرتو هدر بدی 

چند تا هیتر دارم که میگن اگه ما هم چهار سال میموندیم میشدکه این عیاران طبیعیه هر کسی دارهولی غیر از ...

حسودن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

منم اسی منم خیلی پیچیده است مشکلم باید برسم به این رشته من اخرین حرفم به یه عزیزی که فوت شد قول داده ...

ان شا الله

توکل به خدا+تلاش

برگرفته از کتاب فیل ها پرواز میکنند .

الان چیز عجیبی نگفتن ک بخواد برگرفته از یک کتابی باشه از اینجور موردها خیلی زیادع ک چند سال تلاش کردن و ناامید نشدن و بالاخره موفق شدن 

زخم و زبون خانواده و فامیل ها هم ک همیشه هست تو اینجور مسیرها