هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 عنوان کسی آذرشهر ی ها استان آذربایجان شرقیو میشناسه 126 بازدید | 21 پست بچه ها سوال دارم سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆 1404/07/28 | 16:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 یه دختر پیدا کردیم اهل این شهر برا پسر فامیلمون ولی اصلا نمیشناسیم اداب رسومو اخلاقشونو سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128095 من فقط میدونم بهترین لواشک های منطقه رو دارن سایت از صدا پر است و از حرف خالی
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 عزیزم ممنونم که اومدی❤️آداب و رسوم ازداجشونو میدونی چیه؟ سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 بپرس12 ساله آذرشهر زندگی میکنم قشنگم ممنونم که اومدی❤️آداب و رسوم ازدواجشونو میدونی چیه؟ سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13315 خودتون اهل کجایید از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 من فقط میدونم بهترین لواشک های منطقه رو دارن 😍😘😘❤️❤️❤️❤️سلام مهربون دوستت دارم سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
ثنا_ملکی عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 137 عزیزم ممنونم که اومدی❤️آداب و رسوم ازداجشونو میدونی چیه؟ یه جورین تو مدرسه هم خیلی ازشون خوشم نمیومد
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 خودتون اهل کجایید سلام عزیزم اصفهانی هستیم❤️🌹 البته نه خود اصفهان سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 یه جورین تو مدرسه هم خیلی ازشون خوشم نمیومد آها🙈🌸اخلاقشون یا مثلا آداب و رسوم و ظاهرشون؟ سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13315 سلام عزیزم اصفهانی هستیم❤️🌹 البته نه خود اصفهان چه جالب اونجا فامیل زیاد داربم ادمای خوبی هستن ویژگی هایی ک من دیدم۹٠ درصد چادری ساده پوش و قدیمی یه شهر کوچیکه از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
ثنا_ملکی عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 137 قشنگم ممنونم که اومدی❤️آداب و رسوم ازدواجشونو میدونی چیه؟ دختراشون زود ازدواج میکنن مخصوصن اگه روستاش باشن درآمدشون هم بد نیست اکثر خونه ها گردو میشکنن و یه کار تو خونه هست و قبلن تقریبن همه چادری بودن الان دیگه 2 ساله خیلی کم شده
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128095 😍😘😘❤️❤️❤️❤️سلام مهربون دوستت دارم 🌹🥰😍🥰🌹😍 سایت از صدا پر است و از حرف خالی
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2290 چه جالب اونجا فامیل زیاد داربم ادمای خوبی هستن ویژگی هایی ک من دیدم۹٠ درصد چادری ساده پوش و قدیمی یه ... ممنونم عزیز دلممیدونی جهاز با کیه یا مثلا عروسی با کیه عقد چیمردمش به چه اخلاقی معروفن مثلا مهمون نوازی یا مثلا مثل ماها صرفه جو و ...❤️ سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆