2777
2789
عنوان

بچه هایی که برا کنکور ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 100 پست
من خودمم خیلی ناراحتم بهم میگن اصلا به یه ورتم نیست ولی به خدا رفته بودم زیردوش گریه میکردم الان سرم ...

اگه میتونی حرف بشنوی درس بخونی، اخبار کنکور نخونی ولی دذس بخونی، از خوابت بزنی ولی بخونی،بمون 

اگر نه که،مت تعارف ندارم عمرتون هدر نده

من مسئله برام حیثیتی و به خیلی چیزا ربط داشت برا همین موندم و خوندم

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
اینکه رابطه دوباره ترمیم میشه من یک ساله دانشجو سدم رشتم بد نیست ولی زخم زبون پشت زخم زبون تو این یک ...

ان شا الله درست میسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی حرف بشنوی درس بخونی، اخبار کنکور نخونی ولی دذس بخونی، از خوابت بزنی ولی بخونی،بمون اگر نه ...

منم اسی منم خیلی پیچیده است مشکلم باید برسم به این رشته 

من اخرین حرفم به یه عزیزی که فوت شد قول داده بودم بهش برسم و همه اینو میدونن اگرم نمیدونستن وجدانم راحت نبود که نرسم

میمونم پشتش و میرسم

تورو خدا دعا کن خدا برا منم بخواد خیلی شرایط منم بده منت همه رو سرمه مادرم خیلی غصه میخوره میگه تو ب ...

من دعا میکنم

ولی از تو حرکت از خدا برکت تا خودت نخوای و هدفت نشه جوری که براش تل و اینستا و یوتیوب و نی نی سایتو کنتر نزاری نمیشه 

باید وقت و تفریحات بدی که سال بعد لبت خندون شه

منم امروز مادرم گفت عقب افتاده ذهنی هستی کلی گریه کرد گفت لیاقتت اینه بری مطب الهام تمیز کنی( دهتر خ ...

خواهش میکنم

من گذروندم میدونم چیه

اگه واقعا راسخی و تلاش می‌کنید بخونید چون تا از همه چیز دست نکشید و با توکل به خدا نخونید نمیشه 

خیلی خب من نمی‌دونم ولی برای اونی مینویسم که خراب کرده کنکورش رو ، امشب با خودت فکر کن چند چندی میتو ...

✅️

پزشکی میخونم الان(البته الان مرخصی گرفتم ترم قبلو و ترم بعدم ممکنه بگیرم)سال اول و دوم اصلا نخوندمسا ...

عزیزم وقتی صفره صفر بودی از کجا شروع کردی؟

منم الان شرایط شمارو دادم

خیلی ناراحتم کاش این روزای منم بیاد کاش خدا قدرت بده از این شبا خلاص شم الان کسی به روش نمیاره که چه ...

چند تا هیتر دارم که میگن اگه ما هم چهار سال میموندیم میشد

که این عیاران طبیعیه هر کسی داره

ولی غیر از اون بقیه اصلا تا حالا جز تمجید چیزی نگفتن

هرجور فکرمیکنم نمیتونم رشته ای جز هدفم فکر کنم میدونم شرایطم سخت میشه میدونم دشمن شاد شدم میدونم باع ...

اگه میمونی سخت تلاش کن که هم وقتتو بدی هم نتیجه بگیری

نه اینکه فقط یه سال دیگه از زندگیتو بدی

۳ روز مونده بود به کنکور من حالم خوب نبود نهایی هارو پاس کزده بودم نمره هام عالی نبود بابام ناراحتی رو از چشمام میدید می‌فهمید چی شده بغلم کزده و گف اکه ۵ هم میشدی اشکال نداره بغضم ترکید کاش رو سفیدش میکردم کاش