طرف نوشته بود تو 10 ماه میشه پزشکی بیارم پایه اشم نزدیک صفر بود 90 درصد نوشته بودند نه
میدونم سخته ولی شدنیه کاش به جای ناامیدی بهش امید میدادین جاتونو نمیگرفت که البته اسی هم اشتباه کرده بود اینجا بین این همه عقده ای این پیامو گذاشته بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
یه خانومی هست تلگرام انسانیه متاهله و کنکورتجربی میده با بچه کوچیک و ساعت مطالعشم خیلی بالا نبود واقعا زحمت میکشید که ۸ ساعت بخونه درصداش خیلی خوب بود مثلا زیست نزدیک ۴۰ زمین ۷۰ خب ایشون که میخواد پشت بمونه برا پزشکی ولی با توجه به مشغله ای که داره و درصداش نتیجش عالی بود پس یه ادم کم مشغله قطعا میتونه
حالا تو چرا اینقدر ناراحتی خب راهنمایی خواسته جوابش و دادن !
ناراحتم چون اینجاب بعضیا عقده دارن میان چون خودشون نتونستن بقیه رو هم ناامید میکنن من میگم نه فقط این کلا اگه ادم یه جای زندیگیش شکسته خورده لازم نیست انرژی منفیشو به دیگران بده
ناراحتم چون اینجاب بعضیا عقده دارن میان چون خودشون نتونستن بقیه رو هم ناامید میکنن من میگم نه فقط ای ...
ببین من خودم برا ارشد یکسال واقعا خوندم و البته رتبه تک رقمیم آوردم بعد هم کلاسام ادعا میکردن مثلا سه ماه خوندیم حالا من خنگ بودم یا اونا خیلی تیز هوش،!!!!!!!! پس هر حرفی ارزش باور نداره راستش و پزشکی قطعا رشته بسیار سختیه و بع راحتی یه دست نمیاد.
به ولله منم با امید واهی موافق نیستم چون طرف اخرش افسردع میشه ولی 10 ماه زمان کاملی بود برای رسیدن کسی که اراده داره کمتر از این زمانم میتونه ولی اونایی که خودشون نتونستن میان طرفم ناامید میکنن
منم با امید واهی موافق نیستم عزیزم چون طرف میره اخرش میبینه عع نرسیدم و افسرده میشهولی دیدم که تو ای ...
قطعا تلاش کردن خوبه ولی عزیزم شما از چهاتا بچه دبیرستانی و خانمایی که فقط اول و اخرشون اینه که خواهرشوهر چی گفت ننه شوهر چی گفت توقع داری امید بدن به کسی؟
کسی که خودش ساکن و بی حرکت مونده که نمیتونه بگه راه رفتن زیباست!