طرف نوشته بود تو 10 ماه میشه پزشکی بیارم پایه اشم نزدیک صفر بود 90 درصد نوشته بودند نه
میدونم سخته ولی شدنیه کاش به جای ناامیدی بهش امید میدادین جاتونو نمیگرفت که البته اسی هم اشتباه کرده بود اینجا بین این همه عقده ای این پیامو گذاشته بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
احتمالش خیلی بالاس اگه واقعا بخواد اصلش همون یه ساله
اره منم همینو میگم ولی 90 درصد کاربرا مخالف جواب داده بودند من دیدم یکیو با ترار 4500 پشت موند سال بعد تراز بالای 10 اورد پزشکی رفت چون صد خودشو گذاشت منطورم از این تاپیک اینه وقتی ادم از یه چیز اطلاع نداره قرارنیست دیگان بابتش ناامید کنه
بله منم با امیدواری الکی موافق نیستم ولی کسی که تمام توانشو بزاره محاله نرسه
نشدنی نشدنیه
محال نداره
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
یعنی شما هم با اونایی که میگن 10 ماهه نمیشه موافقی عجب
بله
پایه ضعیف باشه نمیشه به احتمال بالای ۹۰ درصد
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
من یه اقوام داشتم سال اول 4500 شد ترازش ها نه رتبه معدل نزدیک 14 یکسال تلاش کرد فیلمارو از تل جاهایی که اشکال داشت دید ازمون هارو پرینت گرفت زد کتاب تستاشو زیررو کرد سال بعد پزشکی قبولی شد خانوادشم متاسفانه مثل شما فکر میکردن و اصلا حمایتش نکردن و طعنه کنایه نبود که بهش نزنن ولی الان هرجامیشنن از دخترشون حرف میزنن
من یه اقوام داشتم سال اول 4500 شد ترازش ها نه رتبه معدل نزدیک 14 یکسال تلاش کرد فیلمارو از تل جاهایی که اشکال داشت دید ازمون هارو پرینت گرفت زد کتاب تستاشو زیررو کرد سال بعد پزشکی قبولی شد خانوادشم متاسفانه مثل شما فکر میکردن و اصلا حمایتش نکردن و طعنه کنایه نبود که بهش نزنن ولی الان هرجامیشنن از دخترشون حرف میزنن
من یه اقوام داشتم سال اول 4500 شد ترازش ها نه رتبه معدل نزدیک 14 یکسال تلاش کرد فیلمارو از تل جاهایی ...
کسی که پشت بوده ۲ سال خونده
نه ۱۰ ماه با پایه ضعیف!!
یک سال کنکور اول رو اگر کسی فقط روزی ۳ ساعت بخونه بازم پایه اش ضعیف نیست
یه بیسی داره که تونسته سال دوم رو اون اطلاعات مفید سوار کنه