2777
2789
عنوان

واقعا از ناامید کردن دیگران چی بدست میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 47 پست
کسی که پشت بوده ۲ سال خونده نه ۱۰ ماه با پایه ضعیف!!یک سال کنکور اول رو اگر کسی فقط روزی ۳ ساعت بخون ...

اره بچه زرنگ بود ولی میگفت سال اول کنکورو جدی نگرفتم وگرنه 10 اینا جز نفرات برتربود

به نظرت کسی که بخونه ترازش 4500 و معدلش نزدیک 14 میشه اخهه

میدونی بیس یعنی چی؟

یعنی صرفا رو هوا نباشی 

یعنی اصل و اساس و بلد باشی تا حدی

بله میشه چون اون آدم احتمالا خوب تست نزده بوده 

مشکل مدیریت زمان داشته یا هر ایراد دیگه ای 

ولی بیسش رو داشته‌

سال اول بیس نداشته که با ۱سال درس خوندن تازه شده ۴۵۰۰ دیگه

رسیدی به سوال اولت

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بچه زرنگ بود ولی میگفت سال اول کنکورو جدی نگرفتم وگرنه 10 اینا جز نفرات برتربود

خب همین دقیقا یعنی بیس داشتن 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

میدونی بیس یعنی چی؟یعنی صرفا رو هوا نباشی یعنی اصل و اساس و بلد باشی تا حدیبله میشه چون اون آدم احتم ...

اره بیس داشت میخوند ولی نه جدی

سال اولم زیاد نخوند شاید از 100 90 درصدشو نخوند وقت تلفی کر ولی سال بعدش 90 درصد خوند 10 درصد وقت تلفی 

اره به این جاش دقت نکرده بودم واقعا یه چیزایی بلد بود معدل 19 به بالا بود یهویی از ترم 2 یازدهم افت ...

البتع یادمه دوازدهم ترم یک معدلش 18.5 بود ترم 2 معدل نزدیک 14 ترمیم زد 19 خورده گرفت

اره بیس داشت میخوند ولی نه جدیسال اولم زیاد نخوند شاید از 100 90 درصدشو نخوند وقت تلفی کر ولی سال بع ...

اره دیگه همین نجاتش داد

اره به این جاش دقت نکرده بودم واقعا یه چیزایی بلد بود معدل 19 به بالا بود یهویی از ترم 2 یازدهم افت ...

دقیقا افت و خیز زیاد داشته ولی هیچ وقت صد در صد رو هوا نبوده

دلیل عدم باور خانواده اش هم احتمالا همین افت و خیزش بوده

فکر میکردن این دفعه هم ممکنه ول کنه که نکرده خداروشکر 

واقعانی خیلی دختر با اراده ایه هرکی جاش بود جا میزد

اره واقعا

خیلی زحمت کشیده

دقیقا افت و خیز زیاد داشته ولی هیچ وقت صد در صد رو هوا نبودهدلیل عدم باور خانواده اش هم احتمالا همین ...

اره 100 درصد ول نکرد شده بود 5 درصدم ولی ول نکرد خلاصه الان سال دوم پزشکی میره

هووم به خودشم میگم خیلی بهش افتخار میکنم فکر کن 3شب زمان امتحان نهایی ها یه بار دیدم انلاینه پیام دا ...

همیشه موفق باشه

ناراحتم چون اینجاب بعضیا عقده دارن میان چون خودشون نتونستن بقیه رو هم ناامید میکنن من میگم نه فقط ای ...

وافقم باهات تو یه ساعت آدم میتونه خیلی چیز هارو عوض کنه چه برسه به ۱۰ ماه دوستم دلمو شکست هربار میگفت نشد نمیشه کاش به حرفش گوش نمی دادم