2777
2789
عنوان

چرا جواب نمیدید😭

471 بازدید | 69 پست

دانشگاه پیام نور چجوریه اگر برم باید هر ترم فقط کتاب بخرم دست دوماش چندتاشو پرسیدم از رشته روانشناسی خیلی گرون بوجود دونه آیی ۶۰۰,۷۰۰؟؟!!خوب اینجور باشه چه کاریه آدم عاقل می‌ره دانشگاه آزاد!☹️😭می‌خوام کارشناسی مترجمی یا روانشناسی یکیشون رو بخونم😤🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاباش تو نت و کانالا هم هست پی دی افشونمیتونی موارد ضروری رو بخریبقیه رو از همون پرینت بگیری مثلا ی ...

کجاهاش یعنی باید برم کافی نت برام نمونه سوال ا رو بیاره؟؟ب نظرتون پیام‌نور برم یا دانشگاه آزاد ؟؟

کجاهاش یعنی باید برم کافی نت برام نمونه سوال ا رو بیاره؟؟ب نظرتون پیام‌نور برم یا دانشگاه آزاد ؟؟

نه همون اینترنت بگردی هست

یا یسری کانال اینا تو تلگرام هست

و سوال دوم هم بستگی به خودتون داره من خودم دانشجوی ازادم

نه همون اینترنت بگردی هستیا یسری کانال اینا تو تلگرام هستو سوال دوم هم بستگی به خودتون داره من خودم ...

موفق باشید چه رشته آیی کدوم شهرید؟هر ترم چند واحد برمی‌دارید شهریتون چقدر میشه؟دانشگاه آزاد هر روز میرید؟چپدساعت دانشگاهی من بچه دارم میتونم؟؟؟؟؟

موفق باشید چه رشته آیی کدوم شهرید؟هر ترم چند واحد برمی‌دارید شهریتون چقدر میشه؟دانشگاه آزاد هر روز م ...

من دانشجو زیست سلولی هستم

ساری.

والا اصولا 20 تا 22 واحد بر میدارم

شهریه هم چون واحد های عملی زیاد داریم 10 تا 12 میلیونی میشه (واحد های عملی گرون تر هستن)

اکثرا برناممون رو 3 روزه میچینن ولی من گاهی میخوام صرفا با یک استاد خاص بردارم 4 روزه میشد برنامم به خاطر یه کلاس

ولی در کل سه روزه هست

چند ساعت هم مثلا ترم اینده برای 20 واحد حساب کردم یک روز 4 ساعت و دو روز حدود 9 ساعت دانشگاهم از ساعت 8 تا 5 غروب

ولی خوب به احتمال زیاد با اساتید صحبت کنید با شما راه میان به خاطر بچتون

من دانشجو زیست سلولی هستمساری.والا اصولا 20 تا 22 واحد بر میدارمشهریه هم چون واحد های عملی زیاد داری ...

ممنون عزیزم حالا شما که تجربه دارید میشه بگید آزاد ارزشش رو داره که پول بیشتر بدم و وقت بیشتر مو بزارم نسبت به پیامنور

از نظر مدرکنه من دولتی خوندمهمیشه همه میگن آزاد خوبه فقط

ممنون منم آزاد می‌خوام برم هر کاری میکنم نمیتونم ب پیام نور فکر کنم ..هم از لحاظ کیفیت تدریس منم اصلا اهل  خود خوانی نیستم... نظرتون روانشناسی درآمدش بهتره یعنی در حد کارشناسی استخدامی آموزش و پرورش یا زبان

ممنون عزیزم حالا شما که تجربه دارید میشه بگید آزاد ارزشش رو داره که پول بیشتر بدم و وقت بیشتر مو بزا ...

واقعیتش من تجربه پیام نور رو ندارم

ولی بحثی که هست دانشگاه پیام نور باید یه کتاب کامل خونده بشه چه برای میانترم چه پایان ترم

ولی ازاد بعضی اساتید اون مبحث رو که ازش میانترم گرفتن حذف میکنن

یا مثلا دست اساتید برای نمره ازاد تره یا سطح امتحان مخصوصا برای دروس عمومی

ولی دانشگاه پیام نور خیلی از امتحاناتش تستین و و اینکه سوالات از تهران میان حتی بعضی از دروس مصحح ها همم از تهرانن تا جایی که شنیدم

من خودم ترجیحم ازاده

واقعیتش من تجربه پیام نور رو ندارمولی بحثی که هست دانشگاه پیام نور باید یه کتاب کامل خونده بشه چه بر ...

آره استاد درست که درس و کلاس ندارن از اونور هی پول کتاب که همون میشه چه کاریه لقمه رو دور سرم بچرخونم اون هزینه و دردسر کتاب پیدا کردنو اقلامیرم آزاد والا..اقلا یکی درس میده یاد میگیرم کتاب بخرم بزارم جلوم نگاش کنم؟!!😬☹️🤔منم بشدت آدمی هستم که هزار بار هم از روش بخونم تا استاد یاد نده هیچی نمیفهمم ولی اگرم یاد بده برعکس سریع میگیرم مطلبو فقط بخاطر هزینه هاش میخواستم برم پیام‌نور ولی الان فهمیدم که نه باید هزینه های جانبی دیگه کنم مسخرس واقعا...چرا نباید تحصیل رایگان باشه یا اقلا وسع مردم برسه😏

آره استاد درست که درس و کلاس ندارن از اونور هی پول کتاب که همون میشه چه کاریه لقمه رو دور سرم بچرخون ...

چی بگم...

دانشگاه های غیر انتفاعی هم هستن البته

روند کارشون مثل دانشگاه ازاد هست ولی هزینه کمتری میگیرن

به نظرم درباره این دانشگاه ها هم تحقیق کنید

من روانشناسي پيام نور خوندم. دانشگاه خوبيه. از ازاد هزينش كمتره. مدركشم معتبره 

كتاب هم نخريدم. چون واسه امتحانا فقط نمونه سوال خوندم كه از اونا سوال مياد. 

Pdf كتاب هم ميتوني تهيه كني. لازم نيست اون همه هزينه كني

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.