2777
2789
عنوان

شما حاضرین درمورد خرید طلا و این چیزا تو ازدواج کوتاه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 60 پست

عزیزم در  حد معقول بگو تهیه کنه همه چی رو. یکم آسون بگیر. اما نه اینکه چیزی رو حذف کنی. میتونین یه مدت خواستگاری و نامزدی و این حرفا رو کش بدین تا پول پس انذاز کنه. میتونه وام برداره. 

بعدا میشینی‌ تو زندگی فکر میکنی و دلت چرکین میشه. همین باعث میشه اخلاقت بد بشه یا شاید بدبین بشی. البته نهایت نظر منه و ممکنه شما اینجوری نباشی.

مهربان باشیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم 

من حتی همسرم نتونست طلا بخره با پولی که پدرم برا جهیزیه داده بود طلا خریدم 

اره اگه آدم خوبی هست باهاش راه بیا 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بله، اگه پسر خوب باشه و تلاشش کنه و دوستم داشته باشه کوتاه میام . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اگه آدم خوبیه چرا که نه؟الان شرایط سخته باید هر دو طرف هوای همو داشته باشند. انشالله خوشبخت بشید 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بنده خدا هر آنچه که داره میخواد به پات بریزه و آبرو داری کنه ،کوتاه بیا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

هر چی تو دلته بخر

بعدا پشیمون میشی تو زندگی 

ی بار ک دعواتون بشه.بگه مگه تو چیکارکردی برا زندگی مون.

اون وقته که مثه من جیگرت تا ته میسوزه

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
برای منم خیلی اهمیت نداره طلا نمیزارم زیاد اما حس میکنم ارزشم میاد پایین اگه سخت نگیرم

پدرش کمک نمیکنه؟

قطعا وقتی میخواد ازدواج کنه وام گرفته و شمام سرویس رو النگو رو ظریف بردار ، ولی نه اینکه چیزی نخری، بخر ولی سبک