2777
2789
عنوان

چرا جواب نمیدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام نور از آزاد و غیرانتفاعی بهتره برو گوش بده به حرفم برو پیام نور و بدون بیشتر استخدامیا از پیام نور بودن چون باید اونجا رفرنس بخونی و همین سوادتو میبره بالا بعد فارغ‌التحصیلی شانس استخدامت میره بالا گوشششش بده

من روانشناسی ازاد میخونم تجربه ایی از پیام نور ندارم

اکثرا دوستام که دو سال زودتر از من رفتن الان معلم شدن معلم استثنایی و اموزگاری 

کلاسا دست خودته که کدوم درسو چ روز و چ ساعتی برداری

اساتیدم خوب و بد دارن من سعی میکنم  تا حد امکان با اساتیدی بردارم  که باسواد و سخت گیرن چون مجبورت میکنن بخونی و یچی حالیت بشع اما اساتید الکی ام داره که نمره ابکی میدن حالا چون دانشگاه ازاده اصن درس نمیدن یا اگه میدن خودشونم متوجه نمیشن حیف لقب استاد برا اینا

یسری اساتید عقده اییم داره که خق دانشجو رو ضایع میکن و دلبخواهی نمره میدن 

خلاصه همه جور ادمی توش هست 

اگر واقعا میخوای هزینه کنی همون برو آزاد پیام نور در آخرین درجه رتبه بندی دانشگاه ها قرار داره واسه ...

آره دقیقا...من که نمیخوام اصلا برم بخاطر هزینش ولی همسرم مجاب میکنم برم ازاد

من پیام نور میخونم چون میخواستم کار کنم و درامدی داشته باشم و با وجود رتبه زیر ۱۰ هزارم که دانشگاه روزانه اوردم ترجیحم پیام نور بود. کلاساش اجباری نیست و این یه مزیت فوق‌العاده هستش فقط باید کتاب های حجیم بخونی و این البته خوبه باز بنظرم. برای ارشد یا دکتری بیشتر به رنک دانشگاه دقت میکنم نه لیسانس. لیسانس خیلی مهم نیست و باید تو این سن بتونی تجربه کسب کنی و بیشتر تو جامعه باشی 

چی بگم...دانشگاه های غیر انتفاعی هم هستن البتهروند کارشون مثل دانشگاه ازاد هست ولی هزینه کمتری میگیر ...

من زنگ زدم چندروز پیش دانشگاه مفید قم غیر انتفاعی گفت ۹به بالا گفتم وا مگه کمتر از آزاد نیست گفت نه خانم بیشتره😄😐

پیام نور از آزاد و غیرانتفاعی بهتره برو گوش بده به حرفم برو پیام نور و بدون بیشتر استخدامیا از پیام ...

واقعا؟؟!!شما پیام‌نور خوندید؟اخه گفتم من آدمی نیستم خودم به خودم درس یاد بدم وگرنه موقعیتش برای من بهتره میشه بیشتر توضیح بدید خوب یعنی باید هی کتاب بخرم خودم بخونم آخه کسی آموزش نده چی یاد بگیرم😭😭😭

پیام نور از آزاد و غیرانتفاعی بهتره برو گوش بده به حرفم برو پیام نور و بدون بیشتر استخدامیا از پیام ...

اصلا استادانش درس میدم یا نه توروخدا اینو برای من روشن کنید آخه هی میگن خود خوان ...من آدم خودخوان نیستم اصلا😏

من روانشناسي پيام نور خوندم. دانشگاه خوبيه. از ازاد هزينش كمتره. مدركشم معتبره كتاب هم نخريدم. چون و ...

خوب استاد چی یاد میده ؟؟کتاب نباشه سطح دانش مون چجوری بالا بره؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟استاداش چجورین...شما الان در حد یک روانشناس سطح علمیتون خوب شده ؟؟یعنی درست درس میدن؟؟