2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه سزارین دارین بیاین

268 بازدید | 50 پست

راضی بودین از سزارین؟از تجربه هاتون بگین

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا راضی بودم فقط در مورد کادر بی هوشی تحقیق کنین چون اونایی که کمر درد دارن به خاطر عدم تبحر کادر ...

ینی چی عزیزم؟میشه بیشتر توضیح بدین؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

سلام عزیزم من تجربه طبیعی دارم و تجربه عمل تنگی واژن بهت پیشنهاد میکنم با دکتر مشورت کن اگر شرایطت ا ...

منظورتون اینه سزارین بهتره؟

عالی عالی هزار بارم برگردم عقب فقط سزارین

واقعا؟تجربه طبیعی هم داشتین؟

الان با این شرایط اقتصادی نهایت یک فرزند داشته باشیم 

پس بهتره بری سزارین که مثل من دچار عوارضی وحشتناک طبیعی نشی عزیزم که بخوای ده برابر سزارین هزینه درمان کنید 

خدایا تو تنها پادشاه این قلب آرزومندی ❤❤

واقعا؟تجربه طبیعی هم داشتین؟

اصلا من طاقت ندارم هرگی بیاد دست کنه داخل زور بزنم اینا بخیه شکم قابل تحمله تا جای دیگه

از بستگان ما ماه پیش بعد یک روز تمام کشیدن درد طبیعی بردن سزارین درد هردو کشید