2777
2789
عنوان

چرا جواب نمیدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم از راهنماییت با شرایط من به نظرتون شما بودید کدومو می‌رفتید ؟هم متاهل هم سنم مرز استخدام ...

با شرایط شما احتمالا زبان میرفتم چون اکه سنمم نخورد میتونم توی اموزشگاه های خصوصی کار کنم یا کلا معلم خصوصی شم و در طول دوران تحصیلم احتمالا هنری هم یاد میگرفتم مثلا لاین های ارایشی یا خیاطی و قالی بافی و... که اگر به احتمال خیلی خیلی کم نتونستم از رشته ام به جایی برسم از هنرم بتونم

با شرایط شما احتمالا زبان میرفتم چون اکه سنمم نخورد میتونم توی اموزشگاه های خصوصی کار کنم یا کلا معل ...

آهان پس زبان میرم منم بخاطر همین محدودیت سنی یکم تردید داشتم ممنون از راهنماییت دیگه روشن شد برام..فقط اینکه میشه این سوالم هم جواب بدید..۱.. دانشگاه آزاد برم یا پیامنو؟۲..مترجمی بخونم یا آموزش زبان انگلیسی ؟؟ مرسی از راهنماییت هرچی از خدا میخواهید انشالله بده بتون❤️❤️❤️❤️🙏😍

به نظرتون روانشناسی بخونم یا مترجمی من که دیگه مغزم نمی‌کشه آنقدر فکر کردم😫هم دوستدارم روانشناس شم ...

اگر میخواین فرهنگیان بخونین که اگر شرایط سنیتون اجازه میده کنکور فرهنگیان بدید برا شهر خودتون

اگر نه که ی رشته ای بخونین که بعد لیسانس جذب داشته باشه تو فرهنگیان

اگر میخواین فرهنگیان بخونین که اگر شرایط سنیتون اجازه میده کنکور فرهنگیان بدید برا شهر خودتوناگر نه ...

من سنم نمیخوره فرهنگیان پیام‌نور روانشناسی بخونم یا مترجمی ازاد

شما راضی هستید از پیام‌نور چجوریه؟اره خوبیش اینکه کلاس اجباری نیست و هزینش کمتره و به سوال اینکه میگ ...

بستگی داره به استاد معمولا در هفته ۳ جلسه کلاس هست 

دروس و کتاب های پیام نور با وجود حجیم بودن جوری تنظیم شدن که میتونی خودخوان بخونیش ولی من اگر متوجه نشم میرم یوتوب یا گوگل کلی ویدیو هست که قشنگ متوجه میشم. به علااه کتاب های کمک درسی مثل راه هست که هم نمونه سوال داره هم خلاصه سادش کرده مطالب رو 

بستگی داره به استاد معمولا در هفته ۳ جلسه کلاس هست دروس و کتاب های پیام نور با وجود حجیم بودن جوری ت ...

مرسی عزیزم گفتی🙏❤️کتاب راه و طلایی خوبه بگیرم یا کتابهای اصلی هم باید بگیرم حتما؟؟بعد برای نمونه سوال که همه میگن نمونه سوالای سال قبل خوب اینا رو چجوری باید تهیه کنم؟یعنی برم کافینت فقط بش بگم نمونه سوالای چندسال قبل و بده؟؟کافینت متوجه میشه؟؟

بعد کلاساش مفیده وبار علمی داره؟من قم هستم 

مرسی عزیزم گفتی🙏❤️کتاب راه و طلایی خوبه بگیرم یا کتابهای اصلی هم باید بگیرم حتما؟؟بعد برای نمونه سو ...

اونا بستگی به استاد داده بار علمی 

نه نمیخواد بری کافی نت تو گوشی کانال هایی هست تو تلگرام یا ایتا که نمونه سوال یا حتی پی دی اف خلاصه و خوده کتاب هست اگر راحتی میتونی تو گوشی بخونی هزینه چاپ ندی