2777
2789
عنوان

چرا جواب نمیدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 69 پست
خوب استاد چی یاد میده ؟؟کتاب نباشه سطح دانش مون چجوری بالا بره؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟استاداش چجوری ...

اره درست درس ميدن. كنفرانس ميديم. امتحان ميانترم هست. دانشگاه الكي نيست. 

منم خيلي چيزا يادگرفتم

حتي ارشد هم ميخوام پيام نور قبول بشم. 

من راضي ام ازش. حالا نظر بقيه رو هم بخونيد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روانشناسی ازاد میخونم تجربه ایی از پیام نور ندارماکثرا دوستام که دو سال زودتر از من رفتن الان معل ...

به نظرتون اگه برگردید عقب پیام‌نور می‌رسد باهمین ازاد؟شهریه چقدر میدید چند واحد برمی‌دارید برم یانرم؟؟؟

قم هستم ولی خوب اگر کنکور بدم شاید نیافتم قم همسرمم شهر دیگه نمیزاره نمیتونم برم

ربطی نداره که عزیزم

شما کنکور میدی رتبه ات اومد، تو انتخاب رشته فقط قم رو میزنی

حالا یا قبول میشی یا میری ازاد نهایتا

ولی پیام نور نه استاد داره نه مهمه براشون بری سرکلاس نه ازت کار میخوان

ی جور غیرحضوری میشه

ولی خیلیا هستن دولتی میخونن ازدواج کردن بچه دارن

سروقت کلاسا رو میان 

کلاسا که رایگانه

کتابا رو از کتابخونه امانت میگیرین 

غذاشم مفته یه غذا ۱۵ تومن یا ۱۸ هزاره

مدرکشم بهتره

من پیام نور میخونم چون میخواستم کار کنم و درامدی داشته باشم و با وجود رتبه زیر ۱۰ هزارم که دانشگاه ر ...

شما راضی هستید از پیام‌نور چجوریه؟اره خوبیش اینکه کلاس اجباری نیست و هزینش کمتره و به سوال اینکه میگید خوبیش اینه که باید کتابهای حجیم بخونیم سوالم اینه که وقتی استادی نباشه اینا و درس بده هزار صفحه هم روخوانی کنیم چیزی نمی‌فهمیم مطلبو درسته؟؟یعنی کتاب‌ها و که میگید استاد درس میده؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید تو طول ترم چند جلسه کلاس هست برای یه درس؟؟

اره درست درس ميدن. كنفرانس ميديم. امتحان ميانترم هست. دانشگاه الكي نيست. منم خيلي چيزا يادگرفتمحتي ا ...

ممنون شما کدوم شهر هستید البته میگن سطح پیام‌نور ها باهم فرق دارن میشه بگید کدوم شهری و هفته آیی چند جلسه کلاس میرید؟؟ب نظرتون کتاب بخرم؟؟چون فقط نمیخوام صرفا یه مدرک بگیرم می‌خوام علمم زیاد شه

ربطی نداره که عزیزمشما کنکور میدی رتبه ات اومد، تو انتخاب رشته فقط قم رو میزنیحالا یا قبول میشی یا م ...

به نظرتون روانشناسی بخونم یا مترجمی من که دیگه مغزم نمی‌کشه آنقدر فکر کردم😫هم دوستدارم روانشناس شم برای خودم و شخصیتم و بعد لیسانس آزمون استخدامی آموزش و پرورش معلم ابتدایی شرکت کنم هم عاشق مترجمی هستم ...برای مترجمی باید بدونم دنبال کار ؟؟کار دولتی نداره؟؟؟

ممنون شما کدوم شهر هستید البته میگن سطح پیام‌نور ها باهم فرق دارن میشه بگید کدوم شهری و هفته آیی چند ...

اسم شهر رو نميتونم بگم متاسفانه. فقط ميتونم بگم استان فارس. 

من چون دوران كرونا شروع كردم چند ترم مجازي بودم. ٢ترم اخر حضوري بود كه هفته اي ٣روز بود تقريبا. ولي ترماي اول يكم شلوغ تره. 

كتاب هم بخري خوبه. نخري هم چيز خاصي از دست ندادي. ترم اول و دوم دسته دو بخر تا قلق خودت و دانشگاه دستت بياد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

به نظرتون اگه برگردید عقب پیام‌نور می‌رسد باهمین ازاد؟شهریه چقدر میدید چند واحد برمی‌دارید برم یانرم ...

برگردم عقب ازاد میرم چون با اساتید خوبی اشنا شدم و مسیرو برام روشنتر و هموار تر کردن و اینکه کلی ادم دیدم جورواجور دیدم و به اصلاح چشم و گوشم باز شد

و اینکه شهریه بستگی به ورودی داره من ورودی ۴۰۲ هستم شهریه ثابتم ۲۴۰۰ هست و متغییرمم بستگی به واحدهاو دانشگاه داره که هرسال چقد گرونش کنه من ترم اول ۱۶ واحد ۵ میلیون شد 

الان که ترم ۵ هستم فردا انتخاب واحد دارم میخام ۲۲ واحد بردارم اما  میدونم تقریبا ۸ونیم میشه چون این ترمم ۵ واحدش عملیه

شما امسال شرکت کنی فک کنم برای شروع ترمی ۸_۱۰ تومن برات بیفته حالا بستگی به دانشگاهتم داره 

این نکته ام بگم ترمی ۳ ماهه ینی اگه شهریه ات ۹ بشه  ماهی ۳ تومن میشه برات که میتونی با یه کار پاره وقت اوکیش کنی البته اگه متاهل نیستی

من روانشناسی ازاد میخونم تجربه ایی از پیام نور ندارماکثرا دوستام که دو سال زودتر از من رفتن الان معل ...

حالا با این تفاسیر ارزش داره برم آزاد یا برم پیام‌نور شما هر روز میری دانشگاه ؟روزی چندساعت

برگردم عقب ازاد میرم چون با اساتید خوبی اشنا شدم و مسیرو برام روشنتر و هموار تر کردن و اینکه کلی ادم ...

من متاهلم بچه یکسالو نیم هم دارم ....منم دوست دارم آزاد برم شهریه ثابت و هر ترم باید بریزیم ؟؟منم دوستدارم اجتماعی بشم راستی کتاب هم می‌خرید یا استاد جزوه میده 

واقعا؟؟!!شما پیام‌نور خوندید؟اخه گفتم من آدمی نیستم خودم به خودم درس یاد بدم وگرنه موقعیتش برای من ب ...

نه عزیزم اشتباهم این بود به حرف مشاورم گوش نکردم رفتم غیرانتفاعی 

بله خودتون باید کتاب بخونید تا جایی که میدونم 

حالا با این تفاسیر ارزش داره برم آزاد یا برم پیام‌نور شما هر روز میری دانشگاه ؟روزی چندساعت

تصمیم با خودته کدومو بری عزیزم من نمیتونم نسخه ی خودمو برات بپیچم 

اره هرروز میرم چون ظهرا میرم کلینیک  کلاسامو صبح میرم  دیگه که به هردو برسم 

هرروز روزی ۳ ساعت میرم یساعتم رفت و امد ۴ ساعت در روز وقتمو میگیره

اما قبلا شاغل نبودم  همه ی کلاسامو مینداختم دو روز در هفته از صبح تا غروب 

کلا کلاسا دست خودته چجوری بچینی با توجه به شرایطتت