2777
2789

تراز کنکور ۷۴۰۰

زیست 19 شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 

فیزیک 18.5

ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 

هویت 15 سلامت 13.5

مثلا خودگردان البرز؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هویت و سلامت انقدر سخته که همه کَم میارن؟!

بقیه رو نمیدونم من براش وقت نزاشتم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

منظورت دانشگاه آزاد هست؟ دانشگاه آزاد تهران و البرز خب خیلی ها انتخاب میکنن، واقعا نمیشه الان پیش‌بینی کرد ولی از نظر تراز قطعا ترازت به پیرا پزشکی های آزاد میخوره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
منظورت دانشگاه آزاد هست؟ دانشگاه آزاد تهران و البرز خب خیلی ها انتخاب میکنن، واقعا نمیشه الان پیش‌بی ...

خودگردان منظورمه 

اره می تونی هوشبری هم میاری با اتاق عمل مامایی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یعنی هویت و سلامت انقدر سخته که همه کَم میارن؟!

سلامت ۲۸۰ صفحه اس 

چطوری بچه تو یه روز بخونه؟

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!