2777
2789
از چه لحاظ ؟؟؟ اگه پسر با این اخالاف سن مشکلی نداشته باشه

زنا اصولا زودتر ب بلوع میرسن بنظرم زودتر از مردا عاقل میشن

مردا ۱۰سال هم بزرگتر باشن بازم خیلی پایین تر از خانومشون هستن از بابت درک و فهم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنا اصولا زودتر ب بلوع میرسن بنظرم زودتر از مردا عاقل میشنمردا ۱۰سال هم بزرگتر باشن بازم خیلی پایین ...

اینو میدونه ولی قلبش پیش پسزس نمیتونه ازش بگذره از طرفی هم همه بد اینجور ازدواج رو میگن باید چیکار کرد واقعا؟

ما ۲سال اختلاف داریم. من بزرگترم

گاهی واقعا این مساله رو درک میکنم. البته بگم بزرگتر از همسرمم دیدم ک هنوز ناپخته و بی درک

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ما ۲سال اختلاف داریم. من بزرگترمگاهی واقعا این مساله رو درک میکنم. البته بگم بزرگتر از همسرمم دیدم ک ...

دو‌ستل خیلی زیاد نیس عزیزم ده سال واقعا قابل مقایسه نیس باخاش 

با این حال فک میکنی خیلی سخته اینحور ازدواج

لطفا دلیل هم بگید عزیزم میخوام با مشورت شما تصمیم بگیره

والا من دو تا تو فامیل دیدم که خداروشکر چون هر دو بچه دارن بخاطر اونا هم که هست دارن زندگی میکنن جدا نشدن ولی خیلی اختلاف دارن همیشه با اینکه اختلاف شون هم حدود 3الی4 سال هست همش هم بخاطر بچه بودن مرد و تنبل بودن و سر کار نرفتن و ایناست.

ولی باز اگه هم چی اوکیه و فقط مسئله سنه شاید بشه زندگی کرد.

دو‌ستل خیلی زیاد نیس عزیزم ده سال واقعا قابل مقایسه نیس باخاش با این حال فک میکنی خیلی سخته اینحور ا ...

۱۰۰درصد بله

خب عیبش چیه اگه دختره روحیاتش و قیافش ده سال کوچکتر هم بزنه

عیبش تو دهه های بالای عمرت نمایان میشه 

اون وقت خودش میره تقاضای طلاق میده 

تنها میمونی و کیس ازدواج هم نخواهی داشت 

البته اگه ازدواجی هستی

والا من دو تا تو فامیل دیدم که خداروشکر چون هر دو بچه دارن بخاطر اونا هم که هست دارن زندگی میکنن جدا ...

آفرین بخاطر بچه شاید تحمل کنن اونم روزگار زن و بچه سیاه میشه 

مزد باید ده سال بزرگتر باسه والا خودت باید خرج بدی این زمونه 

اینو میدونه ولی قلبش پیش پسزس نمیتونه ازش بگذره از طرفی هم همه بد اینجور ازدواج رو میگن باید چیکار ک ...

زنا اصولا از لحاظ عاطفی خیلی وابسته میشن

من خودم مجردی  با ی پسری حرف میزدم ک راحت ۶ ۷سال ازم کوچیکتر بود.😅. چرا؟؟؟ چون قبلش شکست عشقی خورده بودم و دلم میخواست ی نفر از جنس مخالف باهام هم صحبت بشه و بهم عشق بورزه ک نبود اون ب چشمم نیاد. فقط دلم میخواست صدای ی مرد رو بشنوم ک پیش خودم بگم کسی هست درنبود اون طرف بارم کشته مرده من باشه

اما دیدم واقعا رفتار گفتار گفتار خیلی خیلی بچگانه و سطحی

همسرمم خدایی خوبه. بازم نسبت ب گلایه خانم های اینجا از شوهراشون بازم میگم شکر🤣😂😂