2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرامسخره کنم عزیزم زنداداش خودمم حدود۸سال ازبرادرم بزرگتره برادرم واقعاعاشقشه...دخترعموی شوهرم دوتاپسرو ی دخترداره پارسال دخترشوشوهرداد والان توراهی دارن خداییش خیلی زن زندگی وبااخلاقه ولی ظاهراصلاخوبی نداره برعکس شوهرش که ظاهرش خوبه...هیچوقت ازهیچکس نشنیدم مسخرشون کنن

چرامسخره کنم عزیزم زنداداش خودمم حدود۸سال ازبرادرم بزرگتره برادرم واقعاعاشقشه...دخترعموی شوهرم دوتاپ ...

چه جالب امیدوار شدم واقعا 

عزیزم مادرتون و خودتون به خاطر سن مخالف ازدواج برادرتون نبودید ؟؟؟ ممکنه بپزسم سن هر کدومشون چقدره؟؟ هردو زیر سی بودن؟؟ 

چه جالب امیدوار شدم واقعا عزیزم مادرتون و خودتون به خاطر سن مخالف ازدواج برادرتون نبودید ؟؟؟ ممکنه ب ...

بخاطراختلاف سنی مخالف نبودن هیچوقت،بخاطربداخلاقی وبیشعوری زنداداشم پشیمونیم البته اونموقع من۶سالم بود زنداداشم۴۸سالشه داداشم ۴۰

چه جالب امیدوار شدم واقعا عزیزم مادرتون و خودتون به خاطر سن مخالف ازدواج برادرتون نبودید ؟؟؟ ممکنه ب ...

ولی مطمئنم شماخیلی خوب ومهربون هستین،زنداداشم همیشه مثل هوو بامادرم رفتارمیکرد حتی الان که مادرم فوت شده خیلی بدراجبش صحبت میکنه براهمین میگم شعورنداره