2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن بیاین

1087 بازدید | 77 پست

بچه ها زندگی بعد طلاق خیلی سخته؟ 

قدم اول برای اقدام چیه گرفتن وکیل؟ میشه خواهری کنید برام یکم توضیح بدید

بعد طلاق ینی میشه ازدواج خوب کرد؟ یا کلمه مطلقه میشنون فرار میکنن؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
توی عقد جدا شدم اوایل به شدت سخت بود بعد عادی شد خواستگار خوب هم داشتم دلیل نمیشه که بعد همه طلاقا س ...

چطوری اقدام کردی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی نه سختتر اینکه تو زندگی باشی ک جایی نداشته باشی..

زندگی متاهلی برامن سخت بود..الانم سختیم یکم بی پولی با ی بچه کوچیک ک نمیتونم درست نیازاشو براورده کنم و یکم کارای دادگاه سخت بود...اولین کارهم وکیل گرفتم و اینگه خاستگارم دارم و کسی از اینکه مطلقم فرارنکرده

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
سخته ولی نه سختتر اینکه تو زندگی باشی ک جایی نداشته باشی..زندگی متاهلی برامن سخت بود..الانم سختیم یک ...

بنظرت اول مهریه رو اجرا بزارم یا درخواست طلاق؟

توی عقد جدا شدم اوایل به شدت سخت بود بعد عادی شد خواستگار خوب هم داشتم دلیل نمیشه که بعد همه طلاقا س ...

ولی من یه سال هیچ نیست عروسی کردم

بنظرت اول مهریه رو اجرا بزارم یا درخواست طلاق؟

درخاست طلاق بدی فایدع نداره چون طلاق بامرده..

درخاست مهریه بده و خود همسرت خسته میشه و درخاست طلاق روهم خودش مجبور میشه بده و اینکه وقتی درخاست طلاق داد مجبوره مهریتو تمام و کمال قبول کنه و بده حالا چ کامل چ اقساط

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
درخاست طلاق بدی فایدع نداره چون طلاق بامرده..درخاست مهریه بده و خود همسرت خسته میشه و درخاست طلاق رو ...

عزیزم شما الان کار میکنی؟ جدا زندگی می‌کنی یا با خانواده؟ 

راستش من پولیم ندارم یه جارو اجاره کنم وسایلمو ببرم، خونه مادرم هم کوچیکه 

عزیزم منم مثل شما یه بچه دارم اگه دوست داری بگو شما چرا طلاق گرفتی من هرکاری برای حفظ زندگیم کردم فا ...

منم بی مسولیت و بددهن حتی خانوادشم خیلی بددهن شوخیاشونم بافحش و جنسی بود ک ازارم میداد ولی من بخاطر خیانت دیگ صبرم تموم شد و اینکه خانوادشم خیانتاشو میپذیرفتن و راحت دوست دختراشو پیش مادرو خواهرش میبرد و هیشکی اعتراض نداشت کسی هم پشت من نبود فقط میگفتن تو اگ زن زندگی بودی میموندی سرزندگیت و کاری به شوهرت نداشتی وقتی اون خرج تو و بچه روهم داره میده☹️دیگ منم کلا جداشدم الانم حتی بچه خودشو نمیخاد ن گوشیشو جواب میده ن زنگ به بچش میزنه پی خانم بازیشه

درخاست طلاق بدی فایدع نداره چون طلاق بامرده..درخاست مهریه بده و خود همسرت خسته میشه و درخاست طلاق رو ...

نه خودش بارها گفته میرم طلاقت بدم بشدت راضیه برای دادن مهریه هم راضیه ولی خاک تو سر چیزی نداره که بده از این بیشتر نگرانم نمیخوام با ۳ تا سکه و هر سال یدونه سرم شیره بمالن درآمدش خوبه و بشدت وابستست به پول کاش میشد دارو ندارشو بگیرم بیوفته به گدایی اونی که هزار تومن خرج میکنم سرش سنگ میوفته کاش خدا کاری کنه بمیره

عزیزم شما الان کار میکنی؟ جدا زندگی می‌کنی یا با خانواده؟ راستش من پولیم ندارم یه جارو اجاره کنم وسا ...

ن عزیزم با بچم نمیتونم کارکنم پیش خانوادم زندگی میکنم و خرجمونو اونا میدن ماهی دوتومنم نفقه میگیرم...انشاالله بچم یکم بزرگترشه بتونم تنهاش بزارم میرم سرکار