یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخته ولی نه سختتر اینکه تو زندگی باشی ک جایی نداشته باشی..
زندگی متاهلی برامن سخت بود..الانم سختیم یکم بی پولی با ی بچه کوچیک ک نمیتونم درست نیازاشو براورده کنم و یکم کارای دادگاه سخت بود...اولین کارهم وکیل گرفتم و اینگه خاستگارم دارم و کسی از اینکه مطلقم فرارنکرده
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
درخاست مهریه بده و خود همسرت خسته میشه و درخاست طلاق روهم خودش مجبور میشه بده و اینکه وقتی درخاست طلاق داد مجبوره مهریتو تمام و کمال قبول کنه و بده حالا چ کامل چ اقساط
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
عزیزم منم مثل شما یه بچه دارم اگه دوست داری بگو شما چرا طلاق گرفتی من هرکاری برای حفظ زندگیم کردم فا ...
منم بی مسولیت و بددهن حتی خانوادشم خیلی بددهن شوخیاشونم بافحش و جنسی بود ک ازارم میداد ولی من بخاطر خیانت دیگ صبرم تموم شد و اینکه خانوادشم خیانتاشو میپذیرفتن و راحت دوست دختراشو پیش مادرو خواهرش میبرد و هیشکی اعتراض نداشت کسی هم پشت من نبود فقط میگفتن تو اگ زن زندگی بودی میموندی سرزندگیت و کاری به شوهرت نداشتی وقتی اون خرج تو و بچه روهم داره میده☹️دیگ منم کلا جداشدم الانم حتی بچه خودشو نمیخاد ن گوشیشو جواب میده ن زنگ به بچش میزنه پی خانم بازیشه
درخاست طلاق بدی فایدع نداره چون طلاق بامرده..درخاست مهریه بده و خود همسرت خسته میشه و درخاست طلاق رو ...
نه خودش بارها گفته میرم طلاقت بدم بشدت راضیه برای دادن مهریه هم راضیه ولی خاک تو سر چیزی نداره که بده از این بیشتر نگرانم نمیخوام با ۳ تا سکه و هر سال یدونه سرم شیره بمالن درآمدش خوبه و بشدت وابستست به پول کاش میشد دارو ندارشو بگیرم بیوفته به گدایی اونی که هزار تومن خرج میکنم سرش سنگ میوفته کاش خدا کاری کنه بمیره
خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂