2777
2789
عنوان

ابروم رفت بخدا

496 بازدید | 44 پست

اول اینو بگم بچه کوچیک دارم و شوهرم ی شهر دیگ دور ازمون کار میکنه ماام دورتریم از شهر دسترسی ندارم ب خرید کردن و اینم بگم دست بالمون خیلی تنگه 

از این ورم مادر در جریان زندگیم هس

ی جایی بودم باهاش برگشتنی اومدیم خونه ی من ب اندازه اونا وسیله داشتم تو خونه 

یهو چن نفر رو تعارف کرد خونم اوناام اومدن نشستن بعد کلی حرف خاستن برن 

بزور نگهشون داشت برا شام ولی قبلش من گفتم ک آب قطع برق قطعه الان شرایط پذیرایی ندارم ایشالا (شوهرم اومد )شرایط بود زنگ میزنم بیاید

کاش فقط مشکلم آب و برق بود مرغ کم بود برنج کم بود مهمونا رو مامانم از ۳نفر تبدیل کرد ب ۲۵نفر خدایا ی تومن بیشتر نبود رو کارتم اونم ۹۰۰رو میخاستم بدم ب ی نفر 

مهمونا خاستن برن این انقد اسرار کرد انقد تعارف کرد نهگشون داشت مجبور شدم ی غذای چرت و بدمزه بدون سالاد و سبزی و چیزی بزارم سر سفره سفره خالی خالی ن پول داشتم چیزی بخرم ن وسیله داشتم انقد حالم خرابه ک خدا میدونه 

چن وقت پیشا ک شوهرم بود دعوتشون کرده بودم دوماه پیش همه چی ام محیا پذیرایی شیک وپیک الان ابروم رف اعصابم خیلی خرابه

مامانت عاقل نیست

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

اشکال نداره خودشون انقدر شعور و درک دارن که بفهمن

شام چی دادی بهشون؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی درست کردی؟

خب کار مادرتون واقعا بد بوده برای یه مهمونی ۲۵ نفره قطعا آدم از چند روز قبلش تدارک میبینه نه اینجوری یهویی خودتو ناراحت نکن اونام متوجه هستن که یهویی شده شما آمادگیشو نداشتی

به ب مامانت میگفتی پول بده ندارم حالا که دعوت کردی‌.مردم واقعا نمیفهمن الان گرونیه؟

بهش ک گفتم تو اوضاع منو میدونی چرا ای کارو میکنی خونه منه تو نباید تعارف کنی میگ تو نونت کوره