2777
2789

ماه قبل سوم مرداد شدم مطمعنم این ماه میام جلوتر فردا هم حرکت میکنم برم مشهد اما دوست دارم برم زیارت دعا کنید سر موقع خودم پریود بشم 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

شدی هم اشکال نداره مگه حتما باید به ضریح بچسبی 

التماس دعا

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شدی هم اشکال نداره مگه حتما باید به ضریح بچسبی التماس دعا

آخه بعد از دو سه سال دارم میرم دلم میخواد بیشتر با امام رضا خلوت کنم ی بار هم زیارت کنم کافیه

آخه بعد از دو سه سال دارم میرم دلم میخواد بیشتر با امام رضا خلوت کنم ی بار هم زیارت کنم کافیه

اخیی خوش به سعادتت 

من هربار که میرم میشینم یه گوشه کناری روبروی گنبد با امام رضا خلوت میکنم یه بنده خدایی بود میگفت هرجاکه هستی فرص کن امام رضا روبروته بشین دردودلاتو بهش بگو مگه میشه نشنوه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
پریود هم دوست داره بیاددسفرهمیشه باید حضور داشته باشه همه جا مگه خبر نداری؟مهمونی عروسی سفر همه جا

اخ گفتی من هر جای حساسی پریود میشم یا همزمان میشه پا میشیم عروسی بریم شهرستان پریود جلوتر از من راه میفته🤣

قرص بخور

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

پریود هم دوست داره بیاددسفرهمیشه باید حضور داشته باشه همه جا مگه خبر نداری؟مهمونی عروسی سفر همه جا

😂😂 دقیقا همین طوره ای کاش میشد زمانش رو خودمون تنظیم کنیم 

اخیی خوش به سعادتت من هربار که میرم میشینم یه گوشه کناری روبروی گنبد با امام رضا خلوت میکنم یه بنده ...

میشنوه درسته خیلی ممنون عزیزم چشم