2777
2789

من ی مشاور گرفتم 

ی هفته اس باهاش کار میکنیم 

خدایی انعطاف داره یعنی ببینه با برنامش کنار نمیام برام عوضش میکنه 

الان ی برنامه ب دلخواه خودم برام نوشته 

تحلیل کردن گزارش کارمم عادی انجام میده مثلا میگه تستت خوب بوده ساعتتو بیشتر کن یا مثلا میگه پارت رو برسون و فلان 

ماهی ۷۰۰ هزار باید بهش بدم

بحثم در کل پول نیست ولی این کارایی ک این مشاور داره برام انجام میده خودمم میتونم برای خودمم انجام بدم

همین برنامه ک برام نوشته خودم بهترشو میتونم برا خودم بنویسم تحلیل کردنشم خودم میدونم کجا کم کاری کردم دیگه خودمو ک میشناسم

یا گاهی انگیزشی برام میفرسته 

خب اینم میتونم برم تو کانال انگیزشی عضو شم 

حدود ی هفته اینا با یکی از دوستام درس میخوندم یعنی شبا برا هم گزارش کار میفرستادیم بخدا کلی پیشرفت کردم اون دوستم همش میگفت آفرین انگیزه بهم میداد با حرفاش باعث میشد من ساعت مطالعمو افزایش بدم خیلی خوب پیش میرفتم ک یهو با عموم حرف زدم انداختن ب سذم ک مشاور بگیر 

الانم این ی هفته ک مشاور دارم ب خدا ی روز درست و حسابی درس نخوندم همش در حال توضیح دادن خودم ب این مشاور بودم ک منو بهتر بشناسه ی برنامه خوب بهم بده حالا بعد ی هفته باهاش یکم راه افتادم ی برنامه میده خودمم بلدم بنویسم

پشیمون شدم 

بنظرتون پول این ی هفته رو براش بفرستم و تمومش کنم مثل قبل با دوستم بخونم 

یا ن حتما این مشاور باید کنارم باشه!؟ 

گاهیم سوال ازش میپرسم خدایی خیلی خوب و کامل جوابم رو میده ولی خب همینم از هر مشاور مجازی هم بپرسم رایگانم جواب میدن 

چکار کنم؟؟؟ 

مشاورای دیگه هم همینجورین حتی بنظرم این تز بقیشون خیلی بهتره چون خیلیا رو دیدم حاضر نیستن یکم برنامه رو تغییر بدن اما من دوبار برنامه ای ک برام نوشت رو بهش گفتم تغییر بده سازگار نیستم باهاش اونم انجام داد 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

@as_mam‍  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

کسی نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آنلاینید توی تاپیک بعد ی نظر نمیدید ! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم دیگه باهاش مشاوره نگیرهولی به برنامه ات پایبند باش

واقعا ممنون ک اومدی 💙

نظر خودمم همینه 

چطور بهش بگم ک بهش برنخوره؟ آخه خیلی اذیتش کردم واسه تغییر برنامه اینا حالا یهو بهش بگم نمیخوام ادامه بدم باهات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا ممنون ک اومدی 💙نظر خودمم همینه چطور بهش بگم ک بهش برنخوره؟ آخه خیلی اذیتش کردم واسه تغییر برن ...

خواهش میکنم عزیزم

بهش بگو اینجوری که خودم برنامه بنویسم و پیش برم راحتترم

میتونی از هوش مصنوعی کمک بگیری که مودبانه تر راهنماییت کنه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

خواهش میکنم عزیزمبهش بگو اینجوری که خودم برنامه بنویسم و پیش برم راحتترممیتونی از هوش مصنوعی کمک بگی ...

مرسییییی🌹🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام آبجی قشنگم 

ببین بعضیا نمیدونن چی به چیه اصلا چی بخونن از کجا شروع کنن تو این پروسه کنکور بلد نیستن برا خودشون برنامه درست بنویسن یاااا میبینن که یکی کنارشون باشه انگیزه پیدا میکنن بخونن از زیر درس فرار نمیکنن اصلا مشوق میشه که بخونن 

مشاااااور اصلا بد نیس اصلا چون یکیه که هر روز با بچه ها سروکار داره و تجربش تو این زمینه بیشتره 

ولی 

یکی که خودش می‌دونه امسال باید درس بخونه چقدر تست بزنه

چیکار بکنه از زیر درس فرار نکنه و بشینه و مرتب درسشو بخونه و بخونه حتی اگه کسی بالا سرشم نباشه این خودش راهشو ادامه میده نه لازم نیس (مثل خودت )

تو میتونی بهترین مشاور خودت باشی خودتتتت

چون بهتر از هر کسی پتانسیل خودتو میدونی ضعیف و قوت درسیتو میدونی 

الانم سرسری تصمیم نگیر خوشگلم باز فکراتو بکن و تصمیم نهاییتو بگیر و پروندشو تموم کن 

سلام آبجی قشنگم ببین بعضیا نمیدونن چی به چیه اصلا چی بخونن از کجا شروع کنن تو این پروسه کنکور بلد نی ...

قربونت بشم عزیزدلمممم

تمومش کردم بهش گفتم نمیخوام ادامه بدم

خودم مشاور خودم شدم 

میای مثل قبل باهم بخونیم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نشی جانم تمااااااام اره آبجی ❤️

قربونت بشم 💜💙🌹

بیا خصوصی اونجا پیام دادم بهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40