2777
2789
عنوان

خدا چه نیازی داشته که ما رو خلق کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه سری اتفاق افتاده، یه سری عوامل طی میلیاردها سال دست به دست هم دادن و حیات شکل گرفت. که ما هم تو ا ...

اون اتفاقا چجوری افتادن. اون عوامل چجوری تشکیل شدن؟ فقط بگو بشنوم خیلی کنجکاو شدم 

ذات خدا کمال مطلقه و کمال ذاتا فیاضه یعنی دوست داره فیض بده، منتشر کنه، ببخشه

مثل خورشیدی که از شدت نور و انرژی، شعاع پراکنده میکنه

خدا نیازی به تماشای جلوه خودش نداره

در واقع این انسانه که هدف زندگیش رسیدن به لقاءالله هست

یعنی دیدار و وصال حقیقی با خدا و شکوفایی ظرفیتهای الهی درونی خودش

انسان موجودی بی‌نهایت‌طلبه چون از وجود بی نهایت خدا دمیده شده

روح انسان ظرفیتی داره که حتی فرشته ها قدرت درکشو ندارن

خدا ما رو فرستاده اینجا که این ظرفیت رو بالفعل کنیم،

چون در دنیا ما اختیار داریم و رشد از مسیر انتخاب و خطا معنا پیدا میکنه

درسته که خداوند حاضر و ناظر بر تمام اعمال انسان هست اما معنیش بی اختیاری انسان نیست

اتفاقا تفاوت مهم انسان با سایر مخلوقات همین موضوع اختیاره

لقاءالله تنها یه حالت عاطفی یا بهشتی نیست

در واقع شدنِ خداگونه‌ست

خدا شدن نه

آینه تمام نمای خدا شدن

یعنی انسان خلق شده تا با اراده و اختیار، خودشو از حیوانیت و محدودیتهای جسم و نفس عبور بده و به مقام خلیفة‌اللهی برسه و در نهایت به جایی برسه که مظهر اسماء و صفات خدا بشه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
تئوری تکامل انواع «داروین»Big Bangیا تئوری دموکریتوس درباره ماده اولیه جهان

داروین که به حیات روی زمین پرداخته.

ولی وقتی میریم عقب‌تر میبینیم که به طور عجیبی

عناطر اولیه حیات از ستاره‌های بزرگ به ما رسیدن از انفجارشون

از در هم ریختگی هسته ستارگان بزرگ عناصر ضروری بوجود اومدن

و ...

اون اتفاقا چجوری افتادن. اون عوامل چجوری تشکیل شدن؟ فقط بگو بشنوم خیلی کنجکاو شدم

یکی از اثبات وجود خدا نظمه خدا نیاز ب اثبات نداره اما یه نگاه ادم ب اطرافش بندازه این نظم جهان هستی حتما ک یه خالق داره یکی ک این نظمو آفریده اینی ک این کاربر میگه نظم و زیر سوال میبره 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

ذات خدا کمال مطلقه و کمال ذاتا فیاضه یعنی دوست داره فیض بده، منتشر کنه، ببخشهمثل خورشیدی که از شدت ن ...

خب اصلا چرا «ذاااات» اینجوریه؟

من هرچی میکشم از دست «ذات» هست.. ذات انسان هم پرسشگر و کنجکاوه..😐😅

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷

اتفاقات زیادی رخ داده، از کجا بگم؟ از بیگ بنگ؟ یا ایجاد عناصر؟

یا کنار هم قرار گرفتن البفای حیات روی زمین؟ بحث خیلی مفصله

آره فقط خواستم بدونم حرفاشو از کجا آورده

از سر معده شک نکن 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

خب خدا چرا روح‌مونو افریده اصلا؟

خدا از خودش به روح ما دمیده میگه من از رگ گردن به شما نزدیک ترم ولی من یادمون رفته کی هستیم 🙂 بخاطر همین میگم پادکست هارو گوش بده چون خیلی گسترده اس این موضوع 

خودشناسی DNA plus
یکی از اثبات وجود خدا نظمه خدا نیاز ب اثبات نداره اما یه نگاه ادم ب اطرافش بندازه این نظم جهان هستی ...

برهان نظم ارسطو هست،

میگه که: در جهان نظم وجود دارد ، هر نظمی ناظمی دارد، پس جهان ناظمی (خدا) دارد

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷