2777
2789
عنوان

خدا چه نیازی داشته که ما رو خلق کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُونِ

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

خدا کمال محضِ ؛ و هدف و غایت داشتن برای خدا بی معنیه  لذا خدا خلق می کنه، چون خالقیّت اقتضای ذات الله س. یعنی خالقیّت عین ذات خداس و فرض خدای غیر خالق ، مثل فرض مربّع سه ضلعی ، فرضیست متناقض

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

یه سری اتفاق افتاده، یه سری عوامل طی میلیاردها سال دست به دست هم دادن و حیات شکل گرفت. که ما هم تو ا ...

تئوری تکامل انواع «داروین»

Big Bang

یا تئوری دموکریتوس درباره ماده اولیه جهان

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷

خدا بی نیاز است از وجود ما همه چیزو ما نمیفهمیم پس علمشو به خود خدا وامیگذاریم

چرا عقل ما رو اینجوری افریده که سوال برامون پیش بیاد ولی نتونیم جوابشو بفممیم

موجودیت بخشیدن به انسان از نیستی لطفه در حق انسان و نفعشه وگرنه بحث نیاز خدا نیست

خب چرا خدا خواسته این لطفو به ما بکنه

خواسته خوبی‌های خودشو به ما هم بده موجودات دیگه ای هم باشن که یسری خوبی‌های هارو داشته باشنو فکر می‌ ...

وقتی میدونسته نا امیدش میکنیم چرا خلق کرد؟