2777
2789

مدیریت و حقوق

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟؟؟راضی هستی ازرشتت؟

به‌شخصه اره راضی‌ام. کاملا علاقه‌مند بودم. اصلا از سر و کله زدن با اعداد و ارقام خوشم نمیومد. نمی‌تونستم برم مدیریت.

حقوق رو دوست داشتم اما حس کردم نمی‌تونم تبعیض‌ها رو تحمل کنم‌.

دانش‌جو🦋

به‌شخصه اره راضی‌ام. کاملا علاقه‌مند بودم. اصلا از سر و کله زدن با اعداد و ارقام خوشم نمیومد. نمی‌تو ...

توکدوم دانشگاه درس میخونی؟سراسری یاپیام نور؟

بنظرت بازکارکدوم بهتره؟

توکدوم دانشگاه درس میخونی؟سراسری یاپیام نور؟بنظرت بازکارکدوم بهتره؟

سراسری‌ام.

بازارکار مدیریت بهتره و زودتر به درآمد می‌رسی‌.حقوق و به‌خصوص روان‌شناسی، دیرتر؛ اما پول و درامد خوبی داره در کل‌.

خودت چی دوست داری؟

دانش‌جو🦋

سراسری‌ام.بازارکار مدیریت بهتره و زودتر به درآمد می‌رسی‌.حقوق و به‌خصوص روان‌شناسی، دیرتر؛ اما پول و ...

من راستش روانشناسی ومدیریت

بنظرت مدیریت چجوریه؟

تودانشگاه سراسری میشه غیرحضوری درس خوند؟

نه تراز خام کنکورم شده۵۰۰۰ فعلا رتبه نیومدهمدیریت بازرگانی

باید خیلی چیزا رو در نظر بگیری. اینکه انتخابت سراسریه‌ یا ازاد یا پیام نور. انتخابت دانشگاه بهتر اما رشته معمولی تره یا رشته بهتر توی دانشگاه تیپ پایین تر و یا حتی پیام نور.

مدیریت بازرگانی خیلی رشته خوبیه اما پارسال که برای انتخاب رشته تحقیق کردم، مدیریت مالی و بعدم صنعتی بازار کار بهتری داشتن. اما در كل مدیریت ها رشته های خوبین‌.

اگه درامد سریع برات مهمه، مدیریت انتخاب کن.اگه مشکلی بابت درامد نداری و می‌تونی صبوری کنی، روان‌شناسی. هردو خوبن اما علاقه تنها ملاک برای انتخاب رشته نیست.

اینم بگم برای کسی که از انسانی وارد مدیریت بشه، خصوصا مدیریت صنعتی، ریاضی رشته واسش به‌شدت به‌شدت سخته. خصوصا ترمای اول.

دانش‌جو🦋

باید خیلی چیزا رو در نظر بگیری. اینکه انتخابت سراسریه‌ یا ازاد یا پیام نور. انتخابت دانشگاه بهتر اما ...

آهان مرسی عزیزدلم،ممنون که وقتت روبرام گذاشتی😘😘

ان شاءالله همیشه تومسیرزندگیت بهترین هانصیبت بشه بااین دل مهربونی که داری🥰😍