باشوهرم عوصیم دعوام شد شب بهم حمله کرد کتکم زد با مشت زد تو گیجگاهم از شب حالت تهوع دارم دردش باعث شده نتونم فکمم تکون بدم به کتفمم مشت زد با لگد زد پهلوم😢😢😢😢
شما به عنوانه یه زن نباید پس انداز برای خودت داشته باشی ب نظرت که الان بخاطر نداشتن پول دکتر مشکل جدی خدای نکرده برات پیش نیاد
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ای کاش تاپیک های قبلمو بخونین و بدونین همین مردی که الان به من پول نمیده تموم زندگیشو میدونه من تا 6سال پیش که باهم اشنا بودیم بلد نبود لباس بپوشه گفش لنکه به لنگه میپوشید حالا که از صدقه سر من اقا شده قاطی ادمهاشده داره برام قلدری میکنه البته خریت از خودم بوده که به اینجا رسوندمش
ای کاش تاپیک های قبلمو بخونین و بدونین همین مردی که الان به من پول نمیده تموم زندگیشو میدونه من تا 6 ...
شما ادمش کردی اما شاخش کردی برای خودت
هرکسی حنبه خوبی نداره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
[QUOTE=55640977]به مامانت نگو شوهرت نمیده بگو دستمون خالیه یکمی ازش بگیر شما به عنوانه یه زن نباید پس انداز برای خو ...[/QUOTEپس انداز داشتم قبلش دیگه 1ساله باهم رابطمون خوب نیست از اون پس انداز قبلی تو این 1سال خرج کردم دا
[QUOTE=55641129]طلاملا داری بفروش سپرده ثابت کن سودشو بگیر یواشکی[/QUOTEطلا دارم یکمشو تو این مدت فروختم یکمشم گداشتم تو بانگ کارکشایی وام قرص الحسنه برداشتم خرج کردم
شما ادمش کردی اما شاخش کردی برای خودت هرکسی حنبه خوبی نداره
بدتر از شاخ شده برای من به خدا من از قیافه ازش سرترم من از نظرجسمی سالمم ولی اون مشکل قلبی داره الان 20ساله قلبش با باطری کار میکنه وقتی اومد خواستگاری پدرم اینو فهمید شدید مخالبت کرد اینا 4ماه رفت و اومدن خانوادم راضی شدن به وصلت دیگه از اون موقع خانوادم گفتن خودت انتخاب کردی همه چیش پای خودت بخاطر همین نمیتونم برم سراع خانواده ام
بدتر از شاخ شده برای من به خدا من از قیافه ازش سرترم من از نظرجسمی سالمم ولی اون مشکل قلبی داره الان ...
اما شما اگر بگی ب خونوادت بعیده که حمایتت نکنن
نهایت حمایتسون اینه که بگن برو سر خونه زندگیت میخوای ابروتو ببری طلاق بگیری تو این 1سال یکی دوبار تو دعواهامون رفتم سراغ خانواده ام ولی همین حرفارو بهم زدن گفتن خودت انتخاب کردی بشین زندگیتو بکن و ابروی مارو هم نبر