2777
2789
عنوان

سلام بچه هایی که منو میشناسن و تاپیک هاموخوندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 43 پست
دیگه از این حرفا گذشته فعلا از نیم من گذشته که 1ساله بخاطر پسرم نفسم حاضرم کتک بخورم دم نزنم

فك ميكني پسري كه تو دعوا و كتك كاري بزرگ بشه با تو پسر ميشه؟

اصلا آدم نرمالي ميشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکساله داری کتک میخوری بعد میگی غلط میکنه من رو بزنه ؟؟

یا داری دروغ میگی یا اینکه بخاطر ضربه ایکه به سرت خورده نمیفهمی چی مینویسی

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
جی رو باور نمیکنی

اينكه يه ادم اينقد كتك بخوره و حتي پزشكي قانوني هم نره

و اينكه اون مرد اينقد بي شرف باشه كه زنشو بزنه حتي دكترم نبره اگر از خونريزي مردي چي

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
فك ميكني پسري كه تو دعوا و كتك كاري بزرگ بشه با تو پسر ميشه؟ اصلا آدم نرمالي ميشه

لطفا به پسر من توهین نکن اون تموم زندگیه منه نفسمه جونم و ما هیچ وقت جلوی بچه دعوا نکردیم این لار اول بود که پسرم میدید دعوانونو اونم سعی کردم بخندم  و بگم داشتیم با بابا کشتی میگرفتیم

اينكه يه ادم اينقد كتك بخوره و حتي پزشكي قانوني هم نره و اينكه اون مرد اينقد بي شرف باشه كه زنشو بز ...

چرا فكر ميكني همچين مرداي پستي وجود ندارن،،؟؟؟

من يكي رو ميشناختم كه دختره دسته گل و برد  و يه ديوونه كه سرش رو گردنش ثابت نميايستاد ،تحويل خانوادش داد ،انقدر زده بود تو سر دختره،دختره سرش لق ميزد

یکساله داری کتک میخوری بعد میگی غلط میکنه من رو بزنه ؟؟ یا داری دروغ میگی یا اینکه بخاطر ضربه ایکه ...

من نگفتم 1ساله دارم کتک میخورم گفتم 1ساله فقط دعوا داریم و تو این دعواها این بار دوم هس که کار به کتک کاری کشیده دفعه اول من از خودم خوب دفاع کردم ولی اینبار چون پسرم پیشم بود هیچ کاری نکردم

لطفا به پسر من توهین نکن اون تموم زندگیه منه نفسمه جونم و ما هیچ وقت جلوی بچه دعوا نکردیم این لار او ...

توهين نكردم

ميگم تو كه مادري مسئولي بچتو تو شرايطي بزرگ كني كه استرس و اضراب ازش دور باشه وگرن عصبي  و باافكار بيمار بزرگ ميشه و اين دعوا و كتك كاري توي ضمير ناخوداگاهش ثبت ميشه و تا هميشه اذيتش ميكنه

اينكه داري ميموني تو زندگي كتك ميخوري هيچ كمكي به اون طفل معصوم نميكني

بهش ظلم ميكني مامان فداكار

توهين نكردم ميگم تو كه مادري مسئولي بچتو تو شرايطي بزرگ كني كه استرس و اضراب ازش دور باشه وگرن عصبي ...

من همیشه کوتاه اوندم  از خواسته هام گذشتم که زندگیم اروم بشه ولی این مرتیکه عوصی حاصر نیست از مادرش بگذره بچسبه به زندگیش من هیچدت جلو پسرم دعوا و بحث و کتک کارط نداشتیم اگرم بود دور از چش پسرم بود این بار اول بود که میدید پسرم این صحنه هارو

چرا فكر ميكني همچين مرداي پستي وجود ندارن،،؟؟؟ من يكي رو ميشناختم كه دختره دسته گل و برد  و يه ...

خب اون زن چرا بايد اينقد بي دست و پا باشه كه يه شكايت نكنه؟

پاي جونش در ميونه 

فاميل ما افتاد زمين سرش خورد به گوشه اپن

چند روز سردرد داشت يهو يروز خون بالا اورد مرد

الان اين خانوم نبايد بره شكايت كنه يا يه جور خودشو معالجه كنه؟

همين بچه اي كه اين همه سنگشو به سينه ميزنه بايد بدون مادر بزرگ بشه؟

من میتونم برم شکایت کنم برم پزشک قانونی درخواست نفقعه کنم مهریمو بدارم اجرا همه رو میتونم بکنم ولی با اینکار پل پشست سرم خرابه میشه پسرمو ازم میگیرن نهایتش تا 7سالگیه پیشمه بعدش چی ازم گرفتنش چیکار کنم 

من تنهام کسی رو ندارم البته یه خانواده 3نفره دارم ولی بیشتر به فکر ابروشون هستن تا من پس اگه جدا بشم خانواده ای ندارم پناهم بشن ساپورت مالی ندارم من میمونم و یه بچه

ببين لااقل برو پزشك قانوني پرونده بياز

فعلا شكايت نكن 

من میتونم برم شکایت کنم برم پزشک قانونی درخواست نفقعه کنم مهریمو بدارم اجرا همه رو میتونم بکنم ولی ب ...

میخوام برم دکتر ولی با کدوم پول😢من الان خونریزی شدید دارم باید برم دکتر ولی دکتر پول میخواد دیگه کسی رو ندارم لزش بگیرم