2777
2789
عنوان

پسرم ب خاطر پدرشوهرم افتاد بیمارستان بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 53 پست

فردا با گریه وی کم صدای بلند بگو بمیرم بچم رگ نداشت ، تیکه تیکه اش کردن ، خداشاهده اگه یه بار دیگه کسی بردش و قاشق دهنی بهش دادید من میدونم و شما ....خوبه میبینید بدنش مقاوم نیست و زود مریض میشه با من لجبازی میکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی بگم ک نبرننن

بگو مریض میشه همینایی که باعث بیماری بچه شد 

بچه مگه چقد جوون داره بخاطر سهل نگاریشون سوراخ سوراخ شه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بگو هر وقت خودم اومدم میارمش.

پدر شوهرم میگ گناه دار همش توخونس دیوانم کرد اونا الان خونه تخت خابیدن من ده روز بستریمم بچم تیک تیک شد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

اول از همه با زبون خوش ابنا رو به شوهرت بگو

بعدم بگو دکترش گفته سیستم‌ایمنی بدنش ضعیف شده و برای این سن زیادی دارو دریافت کرده و باید به مدت تو خونه باشه و وسایلش دائم ضد عفونی شه‌

برای اینکه اذیت نشید یه مدت کمتر بیاد 

اگه هم دوس دارید بیاد و خواستید چیزی بهش بدید قبلش ظرف ها رو بزارید تو آب جوش. خودمم همینکار میکنم به پیشنهاد دکترش

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

فردا با گریه وی کم صدای بلند بگو بمیرم بچم رگ نداشت ، تیکه تیکه اش کردن ، خداشاهده اگه یه بار دیگه ک ...

عه اره این حرف خوبیه میگمشون اینجوری 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

خدا ب دادت برسه می‌دونم چی میگی منم شرایطم مثل شما بود پدرم درآمد تا بچم بزرگ شد حالیشونم‌نبود و نیس چقدر دعوا چقدر خون ب پا کردم ولی جز از بین بردن خودم چیزی تغییر نکرد اگه میتونی جدا شو مستقل شید

چی بگی دیگه ندارههمینکه افتاده بیمارستان بخاطر ویروس کم چیزیه!!!همینو بهونه کن بگو بدنش ضعیفه دیگه ن ...

سری قبل همینو گفتم یک روز مراعات کردننن دیگ باز شروع شد 

ب جون بچم گفت گفت انقدر انتی بیوتیک گرفته بدنش جون ندار بردی خونه یکی دوماه توجمع نبر بیرون نبررر تا ...

خوب خمینارو بگو دیگه عزیرم.یکمم پیاز داغشو زیاد کن.گناه داره بچه.چه جونی داره همش تو ببمارستان باشه.به دکتر لگو یبارم پیش شوهرت بگه اینارو

بیرون بردن باعث بیمار شدن نمیشه. البته به شرطی که مراقب باشند اگه دست به چیزی زد، سریع دستها را بشویند و چیزی وارد دهانش نکنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم