2777
2789
عنوان

پسرم ب خاطر پدرشوهرم افتاد بیمارستان بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 53 پست
تروخدا رودروایسی رو بخاطره بچت بذار کنار.یه بار برا همیشه بگو و خودتو راحت کن.اون طفل معصوم پسرت چه ...

حب موندم چی بگم ک دیگ بره تو کله پوکشوووون سری قبل گفتم شما مریضش کردن ی بار دیگ بیفته بیمارستان شما باید ببریدش گفتم نبرید یک روز ب حرفم گوش دادن دیگ تموم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نذار بچتو ببرن.وای سرمادرشوهر زندگی کردن خخخخیلی بده.خیلی

دقیقاا 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دقیقاا

عزیزم پسرت چطوره مرخصش کردی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم پسرت چطوره مرخصش کردی؟

سلام عزیزم اره قربونت برم امروز صبح مرخص شد 

سلام عزیزم اره قربونت برم امروز صبح مرخص شد

خب خداروشکر. الحمدوالله... داروهاش بده .مایعات تا میتونی بده بخوره. 

اشتهاش باز شد غذا میخوره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خب خداروشکر. الحمدوالله... داروهاش بده .مایعات تا میتونی بده بخوره. اشتهاش باز شد غذا میخوره؟

ارهه برگشتم کلی سوووپ خوردد 

دارو اصلا بهش ندادن چون نمیخور هرچی دارو میدم بالامیارههه🥲🥲 

ارهه برگشتم کلی سوووپ خوردد دارو اصلا بهش ندادن چون نمیخور هرچی دارو میدم بالامیارههه🥲🥲

خب خداروشکر..مواظبش باش.خربزه اینا ندی بخوره خوب نبس فعلا واسش

خب خداروشکر..مواظبش باش.خربزه اینا ندی بخوره خوب نبس فعلا واسش

دورت بگردم مرسی اره خربزه طالبی انگور گردو حساسیت زاهستن نمیدم