2777
2789
عنوان

جشن بله برون دختر خواهرشوهرم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 69 پست
حالا مادرشوهرو میشه تحمل کرد این اخلاقشوولی اینکه جاری خودش زنگ بزنه به شوهرت دعوت کنه یه بحث جدا دا ...

من کلا پیش مادر شوهرمم ینی تو یه ساختمون هستیم،  جاری ام ندارم، خواهر شوهرام هم شهر های دورن کلا مهمونی دعوت نمیکنن، فقط این یدونه نزدیکمونه اینم اینطوریه، بقیه اقوام شوهرم هم کلا فامیل دور حساب میشن، مهمونی نمیدن، 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اصلا من‌ باهاش حرف نمیزنم خودم، چطوری میخواد حسن‌نیک نشون بده، کلا قهرم باهاش حرف نمیزنم و‌واقعا هم ...

منم همینو میگم وقتی انقد بهم نزدیکید اگه واقعا خیلی دلش میخواست می‌تونست بیاد و از دلتون در بیاره هر کدورتی اگه هست،ببخشید وقتی حسابتون نکرده رفتنتون اشتباهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم میرم... اینطور که معلومه،خواهرشوهرت آدم عجیبیه،اونو ولش کن بخاطر بقیه ی خواهرشوهرات،بخاطر شوهرش که بهتون زنگ زده،بخاطر دخترش که بله برونشه....برو،تو رفع کدورت کن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

منم همینو میگم وقتی انقد بهم نزدیکید اگه واقعا خیلی دلش میخواست می‌تونست بیاد و از دلتون در بیاره هر ...

اره بابا هرروز اینجاست، نه بابا نه تنها برای اینکه کدورت ها از بین بره تلاشی نکرده، کلا دلیل اینکه باهاش حرف نمیزنم اینه که همیشه درحال پشت سر من حرف زدنه، همیشه داره فکر میکنه چیکار کنه یه دعوا بین همسرم و پدرش بندازه، کلا زیر پوستی با من و همسرم و اون‌یکی خواهرشوهرم دعوا داره، ولی خب اون خواهرشه باز دلش نمیاد که نره به منم خیلییی اصرار که بیا

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
یه سوال برام پیش اومد شما تو مهمونی ها جاری یا مادرشوهر به همسرتون زنگ بزنن مهمونی رو میرید یا بای ...

باید بخودم بزنگن .چن بارم دهتر خاهرشوهرم ب شوهرم زنگ زده اومده بود باراخر بش گفتم تا ب من نگفتی نیان. شوهرمم بشون گفته بود من نمیدونم برنامش چیه برا امشب خودت بزنگ ببین خونه س یا نه . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من باشم میرم... اینطور که معلومه،خواهرشوهرت آدم عجیبیه،اونو ولش کن بخاطر بقیه ی خواهرشوهرات،بخاطر شو ...

چی بگم، من از طرفی دلم به حال دخترش میسوزه، از بس این زن دیوانست دختر بیچاره داره تو ۱۶ سالگی با اولین خواستگارش ازدواج میکنه که فقط از اون خونه بره، شوهرم و برادرشوهرمم خیلی ناراحتن چون میدونن پسره خوب نیست، اما بخاطر اینکه خواهرشون داستان درست نکنه کلا چیزی نمیگن

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
باید بخودم بزنگن .چن بارم دهتر خاهرشوهرم ب شوهرم زنگ زده اومده بود باراخر بش گفتم تا ب من نگفتی نیان ...

منم بارها گفتم ولی باز به شوهرم زنگ نیزنن

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

دقیقا برا چی باید بری.اینا میخوان جلو اقوام داماد نگن چی شده که داییش و زنش نیومدن.بعد اینهمه داستان خودتو سبک نکن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

باید بخودم بزنگن .چن بارم دهتر خاهرشوهرم ب شوهرم زنگ زده اومده بود باراخر بش گفتم تا ب من نگفتی نیان ...

خیلی کار خوبی کردی ده هیچ از مایی که این مرزو نزاشتیم جلویی

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
چی بگم، من از طرفی دلم به حال دخترش میسوزه، از بس این زن دیوانست دختر بیچاره داره تو ۱۶ سالگی با اول ...

الهی... عزیز دلم... پس خواهش می‌کنم برو....برای خوشحال کردن اون دختر،اینکارو بکن... خدا اجرت بده... هر روز خوشحالت کنه❤️

نرو خودت رو سبک نکن 

وقتی تو دعوت کردی نیومد پس علاقه ی به ادامه رابطه با شما نداره

حالا شاید خواهر شوهر دیگه یا مادرشوهرت بیان ببرنت اونوقت برو 

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

الهی... عزیز دلم... پس خواهش می‌کنم برو....برای خوشحال کردن اون دختر،اینکارو بکن... خدا اجرت بده... ...

نمیدونم، آخه همه میگن نرو کلا حس میکنم کار عاقلانه اینه که نرم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
من باشم میرم... اینطور که معلومه،خواهرشوهرت آدم عجیبیه،اونو ولش کن بخاطر بقیه ی خواهرشوهرات،بخاطر شو ...

من یه بار تو زندگیم این اشتباهو کردم با روی خوش رفتم خونه کسی که باهاش قهر بودم  انگار هیچ اتفاقی نیافتاده ،هدیه براش بردم بچه دار شده بود فکر کردم کار خوبی کردم پیش قدم شدم ولی از فرداش به هر کی میرسیدم می‌گفت آره فلانی گفته زنداداشم به دست و پام افتاده  بخشیدمش  😐 بعضی ها لیاقت ندارن احترامشون کنی

نرو خودت رو سبک نکن وقتی تو دعوت کردی نیومد پس علاقه ی به ادامه رابطه با شما ندارهحالا شاید خواهر شو ...

خب اونجوری باید آماده بشم، چون مادرشوهرم میاد صدا میکنه که بیاین بریم، ولی نمیخوام نشون بدم که از قبل آماده بودم...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
نمیدونم، آخه همه میگن نرو کلا حس میکنم کار عاقلانه اینه که نرم

اما به نظر من کاریو بکن که خدا می‌پسنده کاری به بنده خدا نداشته باش