2777
2789
عنوان

پسرم ب خاطر پدرشوهرم افتاد بیمارستان بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 53 پست

بگو که بدنش ضعیفه زود ویروس میگیره دکتر گفته نباید تو جمع شلوغ قرار بگیره قاشق دهنی و بوی هم ممنوعه 

البته همسرتون باید بگه 

ولی در کل به نظرم بچه تون خیلی ضعیفه طبیعی نیست این همه بیماری با بستری طولانی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اول از همه با زبون خوش ابنا رو به شوهرت بگوبعدم بگو دکترش گفته سیستم‌ایمنی بدنش ضعیف شده و برای این ...

میگن چشم و اجرا نمیکنن بخدا دکتر گفت از بس انتی بیوتیک گرفتهه دیگ سری بعد از بین میر

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ب دادت برسه می‌دونم چی میگی منم شرایطم مثل شما بود پدرم درآمد تا بچم بزرگ شد حالیشونم‌نبود و نیس ...

من تاحالا دعوا نکردم اما این سری پدرم در اومد توبیمارستان خودشون خونه تخت خابیدن من پسرم افسرده شدیم توبیمارستان 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خوب خمینارو بگو دیگه عزیرم.یکمم پیاز داغشو زیاد کن.گناه داره بچه.چه جونی داره همش تو ببمارستان باشه. ...

شوهرم نیست ماموریت

یا ازاونجا بلند شو یا رودروایسی رو بزار کنار وباسیاست نزار ببرن خودتم دنبالش زود برو ازش محافظت کن. ...

اره شده پوست استخون

بیرون بردن باعث بیمار شدن نمیشه. البته به شرطی که مراقب باشند اگه دست به چیزی زد، سریع دستها را بشوی ...

نوالا دست میزن خاک سیمان ماسه توکوچه براشون مهم نیست میگن بچه های قدیم اینجوری بزرگ شدن😑

دیگه زبون نداری چی بگیم اونا الان خواب ناز هستن شما همش ولو تو بیمارستان ها ‌‌

دقیقااا

هر اتفاقی بیفته پس مقصر خودتی،که قدرت حرف زدن و حمایت بچه ات رو نداری!

😔😔

من تاحالا دعوا نکردم اما این سری پدرم در اومد توبیمارستان خودشون خونه تخت خابیدن من پسرم افسرده شدیم ...

اگه میدونی حرف تو کلشون میره یبار دعوا راه بندازی میشینن سرجاشون اگه نکه فایده نداره

خب دیگه هیچی نگو باز خوب شد ببرنش باز خدای نکرده بیمارستان یکماه همینجور رگ کوچولو ت بگیرن انگار خود ...

من راحت باشممم وابستع خودشون کردنش میببرن مریضش میکنن من دربیمارستانممم 

قبلاا کلی تایپک زدم کاربرا میگفتننن پدربزرگش ببردش ممگ چیهه 

اگه میدونی حرف تو کلشون میره یبار دعوا راه بندازی میشینن سرجاشون اگه نکه فایده نداره

برگردم در قفل میکنم میگم نمیاد بزار هی زرربزنن