2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 65 پست
میدونی خودمم قصدم ازدواجه ولی الان کیس مناسبی ندارم خواستم ببینم کسی اینجا با مرد مطلقه ازدواج کرده؟

اخه ببین مطلقه ومجرد وقتی بچه نداره زمانی فرق نمیکنه که برات عروسی بگیره یعنی به عنوان دوشیزه بری خونش نه مرد مطلقه سنش چقدره خونه وماشین داره توازکجا میدونی طلاقشون ازچیزبدی نیس مگه خونشون بودی ازقدیمم گفتن زن مردی که زنشو ازدست داده شو ولی زن کسی که طلاق داده نشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ببین مطلقه ومجرد وقتی بچه نداره زمانی فرق نمیکنه که برات عروسی بگیره یعنی به عنوان دوشیزه بری خو ...

سنش خیلی کمه 

فامیل دوره 

به عنوان دوشیزه اس صددرصد ولی خب شک دارم

این زنه شوهرو نخواست نمیدونم....

تورو خدا نکن همچین کاری باخودت

فوقش میخان یه هفته تو قیافه باشن خانواده یا بزنتت به درک واسه اینا خودتو بدبخت نکن هنوز زوده منم همسن خودتم تا ۳۰ سالگی ممکنه آدم بهتر هم بیاد

شکرت🌱🦋 

این زنه شوهرو نخواست نمیدونم....

اگر قبلی نخواسته قطعا یه مشکلی بوده که شماهم بعد از مدتی آشنایی با ایشون نمی‌تونید تحمل کنید

از افکاری مثله،دلسوزی و از روی احساسات و اینکه نه قبلی عرضه نداشته و من از پسش برمیام...هم دست بکش