2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستاوردش تو زندگی چیهسنش ،شغلش تا بتونیم کمکت کنیمباید یه خوبی داشته باشه حداقل که ازدواج کنی نداشته ...

پول داره خانوداش ادم حسابین خودشم هم کار ازاد میکنه هم دولتی

سنت هنوز ۲۰ خیلی کمه توموقعیت های بهتری پیدا میکنی بروسرکار خرج خودتو دریبار حالم ازهیچین خوانواده ه ...

من تجربه شکست عاطفی داشتم پسره اومد خواستگاریم ب خاطرش همه خواستگارامو پروندم خانوادم باهام لجن خیلی ناراحتم...

جدی با ۲۰ سال سن دغدغه اینو داری که چرا خواستگار خوب نداری😐

اصن من ۲۰ سالم بود نمیدونستم خواستگار چه شکلیه🤣🥲

ببین چرا عجلهههه سنت خییلی کمه دختر 

کلی فرصت پیش رو داری 

حالا بگید خواستگارا بیان خونه اوکیه ولی نه که با عجله بفرسنت بری 

اول بهتر اینه قبل اینکه طرف بیاد شرایطش بررسی کنید اگه شرایط میخوره بگید بیاد برای صحبت چون اینطوری گیج میشی نمیدونی کدوم ویژگیشو اولویت بدی مثلا اگه خودش خوبه چقدر مطلقه بودنشو درنظر بگیری اینا همش ابهام میاره 

اما بازم میگم تو سنت خیلی کمه 

مطمئنا فرصتای زیادی خواهی داشت دختر ۲۰ ساله چه عجله ای باید داشته باشه آخه نمیگم همه رو نادیده بگیر اگه کیس مناسب اومد اون وقت جدی فکر کن 

یکم دست دست کن هم معیارای خودت هم نظر خانوادت تغییر میکنه 

جدی با ۲۰ سال سن دغدغه اینو داری که چرا خواستگار خوب نداری😐اصن من ۲۰ سالم بود نمیدونستم خواستگار چه ...

ممنونم بابت توضیحاتت منم ازدواجی نیستم اونقدر برای فراموش کردن اکسم 

و فرار از دست خانواده