2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل مزاحمم میشه

336 بازدید | 35 پست

یکسال هستش مزاحمم میشه 

با خط های مختلف اکانت های مختلف 

بهم میگه یکبار بیا رابطه داشته باشیم 

دیگه مزاحمت نمیشم 

من میخوام ازش شکایت کنم 

بهش گفتم پیام بده که شات بگیرم 

گفتم چرا به زنت خیانت میکنی گفت چون 

باردار هست 

گفتم خب من اولین نفر هستم ؟

گفت نه چند تا صیغه داشتم به مدت 

چند سال هر کدوم 

منم گفتم ماشالله خیلی فعالی فکر کنم از اول 

ازدواجت این کاره بودی 

گفت هر چقدر بخوای بهت پول میدم 

بهش گفتم از همه حرفات شات گرفتم شکایت 

کنم گفت مهم نیست !! من دست بر نمیدارم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شاید نقشس شوهرت فرستاده سرراهت اتو بگیره

نه شوهرم بیش از اندازه غیرتی هستش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ساله مزاحمت میشه؟ینی یک ساله باهاش چت میکنی

بلاک میکردم 

این اواخر متوجه شدم آدرسم رو پیدا کرده 

و میاد تو محله 

مجبور شدم شکایت کنم واسه شکایت 

باید مدرک داشته باشم 

دیدم نسبت به همه مردایی که خانوماشون باردارن عوض شد یعنی وقاحت تا این حد؟؟!

میگفتی نر خر سرشو شل نمیکردی که باردار نشه داره تخم تو رو تو شکمش پرورش میده بعد اینجوری میره با بقیه کثافت کاری میکنه فردا ایدزم میگیره دردسرش برا زن بدبختشه

یکساله مزاحمت میشه الان میخوای ازش شکایت کنی؟

دیدم نسبت به همه مردایی که خانوماشون باردارن عوض شد یعنی وقاحت تا این حد؟؟!میگفتی نر خر سرشو شل نمیک ...

اصلا پیام نمیداد فقط زنگ میزد 

با خط های مختلف حواسش خیلی جمع بود 

امروز بهش گفتم نمیتونم حرف بزنم پیام بده 

تو پیام یه عالمه حرف علیه خودش زد 😂

منم دیدم عوض شد میگم نکنه یه روز 

منم باردار باشم شوهرم اینجوری کنه 

به این نتیجه رسیدم بچه نیارم ولش کن 😂

خیلی آدم عجیبی هستش 

بهش گفتم زنت خیانت کنه چیکار میکنی 

گفت من واسه زنم خیلی خوبم چیزی کم 

نمیزارم منم گفتم شوهر منم برام چیزی کم 

نزاشته ! من هر چی گفتم حرف خودش رو زد 

یکم نصیحت کردم انگار نه انگار 

همه رو شات گرفتم 

چند روز پیش شکایت کردم شنبه میرم پلیس فتا 

دیدم نسبت به همه مردایی که خانوماشون باردارن عوض شد یعنی وقاحت تا این حد؟؟!میگفتی نر خر سرشو شل نمیک ...

بعد یه چیزی هم گفت 

بهش گفتم من اهلش نیستم یکسال هست 

بلاکت می‌کنم 

گفت راستش میترسم برم سراغ تن فروش 

مجبورم سراغ تو بیام که پا نمیدی 

وقتی به من محل نمیدی یعنی این کاره نیستی 

مریضی نداری پاکی خیالم راحته !!!

اصلا پیام نمیداد فقط زنگ میزد با خط های مختلف حواسش خیلی جمع بود امروز بهش گفتم نمیتونم حرف بزنم پیا ...

چرا به شوهرت نگفتی همون بار اول که مزاحمت شد؟

اینجور ادما مریضن دیدی فقط گفته یه بار رابطه داشته باشیم ولت میکنم یعنی کثیفه تنوع میخواد برای فیلمای پ و ر ن مناسبه سگ محلش کن یه وقت دیدی شوهرت بهت شک کرد  بگه چرا این مدت جوابش دادی؟

با ترسیدن من و شما دنیا درست نمیشه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است شوهر شما و بقیه مردا بخوان کج برن هول بازی در بیارن ربطی به باردار بودن و نبودن نداره فقط از خدا میخوام امام زمان زودتر برسونه دنیای لجن و مزخرفی شده دیگه جای زندگی نیست من برای اینده دخترم میترسم یه لحظه تنهاش نمیزارم ۷ سالشه خدا به دادمون برسه

چرا به شوهرت نگفتی همون بار اول که مزاحمت شد؟اینجور ادما مریضن دیدی فقط گفته یه بار رابطه داشته باشی ...

راستش شوهرم یکم عصبی هست 

یکم نه خیلی عصبی هستش 

ولی خودش متوجه شد 

بهم گفت یکی چند روز هست میاد تو محله 

مشکوک هست منم بهش گفتم 

شوهرم گفت جوابش رو بده شات بگیر 

شکایت کنیم 

خیلی آدم عجیبی هست خیلی هم پیگیر هست 

من تا حالا مزاحم این شکلی ندیده بودم 

ولش کن جوابش نده برات شر میشه ها

شوهرم گفت جواب بده شات بگیر بتونیم ثابت کنیم 

چون هرچی پیام میده دو طرفه پاک میکنه 

چی بگم خدا لعنتش کنه مرتیکه روانی مریض هول

خیلی جالبه میگه بارها خیانت کردم لو نرفتم