2777
2789

پدرش تو پیجش زده بود که این قاتل یا پنهان کننده‌ی سما رو پیدا کردند دو روزه تو بازداشتگاهه انفرادیه ولی هنوز اعتراف نکرده اون دختر بنده خدا رو چکار کرد .قاتل خودش متاهل بوده ولی چشمش به دختر مردم بوده .پدر سما گفته این یارو رو سه سال پیش دستگیر کرده بودند ولی با قید وثیقه آزاد شده بوده

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بفد سه سال پیداش کردن بی شرف عمرا اعتراف کته

آره سه سال زمان داشته تا مدارک علیه خودش پاک کن ولی پلیس یه گوشی مخفی ازش پیدا کرده و خانواده سما هم یه شاهد بردند دادگاه و علیه‌ش شهادت داده

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
آره سه سال زمان داشته تا مدارک علیه خودش پاک کن ولی پلیس یه گوشی مخفی ازش پیدا کرده و خانواده سما هم ...

بیشرف خدا کنه خودش باشه حداقل خانواده دختر بفهمن دخترشون کجاست چه بلایی سرش اومده 

اینام هردفعه یه چیزی میگن و به یکی مشکوک میشن اون دوست پسر سما چی شد که چت میکردن و قرار بود همو ببی ...

معلوم نیست شاید با همین آقای املاکی چت می‌کرده و قرار گذاشته بودند