2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل مزاحمم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست
به نظرم برو بایه وکیل مشورت کن چون به این راحتی هم نیست که ول کنن

یعنی چی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست میگی به هر حال مجبور به شکایت شدم

من به محض دیدن پیام نامربوط یکلام هم جواب نمیدم سریع بلاک میکنم .کسی زنگ بزنه حرف نامربوط بزنه تافهمیدم سریع گوشی رو روش قطع میکنم .خودش میفهمه درحد خودش نیستم ول میکنه میره

لایک نکنید .توروخدا 
یعنی چی ؟

منظورم اینه با یه وکیل صحبت کن یه راهکار درست ارائه بده برای دستگیری این فرد چون این آدم به شما داره پیامک‌های خیلی بدی میده یک زن شوهردار می‌خواد که رابطه داشته باشه و قانون به این راحتی چنین آدمی رو رها نمی‌کنه که حالا سیم کارت به اسم خودش نیست و یا از بهانه‌های از این قبیل شاید وکیل راهکاری بده که این فرد رو دستگیر کنند و از اون طریق هم می‌فهمن که این سیم کارت دست کی هست

من به محض دیدن پیام نامربوط یکلام هم جواب نمیدم سریع بلاک میکنم .کسی زنگ بزنه حرف نامربوط بزنه تافهم ...

خواهر یکسال هست کارش همینه 

جدیدا وقت و بی وقت زنگ میزد 

شوهرم پیشم بود استرس داشتم همش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منظورم اینه با یه وکیل صحبت کن یه راهکار درست ارائه بده برای دستگیری این فرد چون این آدم به شما داره ...

اره منم تعجب کردم اخه به من چه ربطی داره 

قرار بزارم شما وظیفه داری پیدا کنی !