2777
2789
عنوان

Mvm 110 لاکچری یا پراید

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان عن ترین ماشین حدود یه میلیارده قیمتشحیفت نیادبا ماشین خودتون برو بیرون

منم نگفتم خیلی لوکسه

ماشین خیلی معمولیه ولی صفره

به این فکر کردم که اگه جایی بخوره افت قیمتش همون تقریبا ۲۰۰ تومنه 

ولی میتونم با اون ۲۰۰ احتمالی برا خودم ماشین داشته باشم

اگه بوجت‌بیشتر بود کوییک پیشنهاد میکردمچون منم مثل توام‌ دقیقا جدیدا گواهینامه گرفتم کوییک خیلی راحت ...

متاسفانه مقدور نیست برام هزینه بیشتر کنم

وگرنه خودمم کوییم دوس دارم

منم نگفتم خیلی لوکسهماشین خیلی معمولیه ولی صفرهبه این فکر کردم که اگه جایی بخوره افت قیمتش همون تقری ...

والا تو به پراید و ام وی ام ۱۱۰ هم میگی لاکچری

وای بحال ماشین قیمت بالاترت

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

حتما که پراید

ام وی ام ۱۱۰ به خاطر فرم ظاهرش اگر بهش عادت کنی ، بعد ماشین رو تغییر بدی کمی جا افتادن رو ماشین دوم از نظر ابعاد سخت میشه

من خودم با تیبا۲ راه افتادم ، اونم اگر بتونی بگیری خوبه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
وای کاش منم زود راه بیوفتم

ترسو تر از من وجود نداشت یاد گرفتم بخدا یه سوتی هایی دادم هفته اول نترس برو چیت از بقیه کمتره به این فکر کن که مستقل میشی حتما نیاز نیست واسه تا جایی رفتن اسنپ با ریسک هاش بگیری خودت و اراده خودتی

پولتو خرج نکن برو آموزشگاه رانندگی اونجا ماشین واسه آموزش هس پولتو پس‌انداز کن بجا خریدن پراید

عزیزم بعد خرید ماشین صد در صد یه چند شاعتی اموزش مهارت میرم اموزشگاه اما واقعا تا ماشین نخرم نمیتونم تنبلی و استرسم رو کنار بذارم

ترسو تر از من وجود نداشت یاد گرفتم بخدا یه سوتی هایی دادم هفته اول نترس برو چیت از بقیه کمتره به این ...

بخاطر شرایطم هم خیلی لازمم میشه

همه خانومای اقواممون ماشین دارن یا با ماشین همسراشون رانندگی میکنن

اینقد من احساس حقارت میکنم از این بابت