2777
2789
عنوان

Mvm 110 لاکچری یا پراید

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 79 پست
من تیبا ۲ و کوییک دوس دارم ولی به بودجه ام نمیخوره

سلام عزیزم. من منهای ماشین صفری که دارید، دقیقا شرایط شمارو دارم😀. حتی بودجه مم در حد شماست. الان یه ماهه دقیقا از یه هفته قبل اسنپ بک، دنبال ماشین بودم ینی منتظر بودم جمعه بازار برسه برم اونجا که اسنپ بک شد🥴. تا پای خرید یه تیبا دو و یک ۱۱۰ رفتم. قسمت نبود. ینی شاسی خورده بودن. جلو چشمم قیمتا ۲۰تومن ۳۰تومن رفت بالا! چون ماشین اولمه میترسم و دلم پیش ۱۱۰ هستش منتها همش یه عده منو از فروشش و خرجش میترسونن. یه عده هم میگن خرج مصرفیش در حد ۲۰۶ هست و فقطم مصرفیه. ینی خرج اضافی نمیندازه. البته اگه تمیزش گیر بیاد. و مکانیکای ماشین چینی بیشتر تاکید رو ۴ سیلندر دارن تا این ۱۱۰s کامفورت و لاکچری 

من تیبا ۲ و کوییک دوس دارم ولی به بودجه ام نمیخوره

ببخشید طولانی شد. نتیجه کل تحقیقاتم، برا زیر ۳۰۰ تومن، همین بود. خیلی دلم میخواد یکی دلمو قرص کنه برم همون ۱۱۰ رو بگیرم. حالا شما چیکار کردین؟ ضمنا اگه تهران باشید ۱۱۱های تمیز و کم کاری گیرتون میاد. متاسفانه تو مشهد ۱۱۱ انگاری حکم بنزو داره🤦🏻‍♀️. اکثرا هم کارکرد دور و ور ۲۰۰، ۲۵۰ هزارتا! شما چیکار کردین گرفتین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید طولانی شد. نتیجه کل تحقیقاتم، برا زیر ۳۰۰ تومن، همین بود. خیلی دلم میخواد یکی دلمو قرص کنه بر ...

عزیزم انشالله که ماشین دلخواهتو بخری

منم خیلی دنبال mvm110 لاکچری و تیبا۲ با قیمت مناسب گشتم اما پیدا نشد

اخر سر یه ۱۳۲ مدل ۹۰ گرفتم ۲۶۵ تومن

طلاهامو که فروختم فرداش قیمت طلا گرمی یه میلیون بالا رفت😅😭

عزیزم انشالله که ماشین دلخواهتو بخریمنم خیلی دنبال mvm110 لاکچری و تیبا۲ با قیمت مناسب گشتم اما پیدا ...

عه ۱۳۲ گرفتی؟ ان شاالله بشادی و سلامتی و مبارکی استفاده کنی. با این اوضاع انگاری باید رو ادا بازی خودم کار کنم و با پراید صندوق دار کنار بیام... شما خیلی خوب کاری کردی زود کارتو یکسره کردی. ایشالا چرخش برات بچرخه و هی بهترترشو بخری🌸🩷

عه ۱۳۲ گرفتی؟ ان شاالله بشادی و سلامتی و مبارکی استفاده کنی. با این اوضاع انگاری باید رو ادا بازی خو ...

قربونت گلم

از دست خودم عصبی ام خیلی

هنوز میترسم از رانندگی

هنوز ناشی ام