2777
2789
عنوان

Mvm 110 لاکچری یا پراید

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 79 پست
بخاطر شرایطم هم خیلی لازمم میشههمه خانومای اقواممون ماشین دارن یا با ماشین همسراشون رانندگی میکنناین ...

همین بشه هدفت عزیزم برسی بهش خیلی زود 

بیای تاپیک بزنی تونستم مام کیف کنیم😍

حتما که پرایدام وی ام ۱۱۰ به خاطر فرم ظاهرش اگر بهش عادت کنی ، بعد ماشین رو تغییر بدی کمی جا افتادن ...

ماشین خیلی خوبیه تیبا ۲

ولی با بودجه من نمیخونه

ممنون از راهنماییت گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین خیلی خوبیه تیبا ۲ولی با بودجه من نمیخونهممنون از راهنماییت گلم

فدات 

ولی حتما سعی کن راه بیفتی و اصلا هم استرس نداشته باش 

ببین هیچ کس از شکم مادر راننده نیست همه هم اولش تصادف و سوتی دارن یکی کم تر و یکی بیشتر 

حتما شروع کن حالا با هرچی که میشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
فدات ولی حتما سعی کن راه بیفتی و اصلا هم استرس نداشته باش ببین هیچ کس از شکم مادر راننده نیست همه هم ...

اینقد از مامانم و همسرم ملامت شنیدم سر این قضیه که اصلا برام شده معضل

اینقد از مامانم و همسرم ملامت شنیدم سر این قضیه که اصلا برام شده معضل

اصلا به هیچ حرفی گوش نده 

شوماخرم از اول راننده نبوده 

ببخشیدا ولی من کسایی رو دیدم پشت فرمون میشینن که سال هاست ادعای رانندگی می کنن و سابقه رانندگی دارن که خندم می گیره 

اتفاقا برای اینکه بهشون ثابت کنی می تونی بهترین باشی ترس رو از خودت دور کن و شروع کن

ببین من رو کسی شماتت نمی‌کرد یا منع نمی کرد ولی من بعد فوت پدرم خودم به شدت مضطرب شدم در این حد که پشت فرمون ماشین خاموش میشستم تپش قلب می گرفتم ولی خب باز تونستم چون فقط خواستم انجام بدم

اصلا به هیچ حرفی گوش نده شوماخرم از اول راننده نبوده ببخشیدا ولی من کسایی رو دیدم پشت فرمون میشینن ک ...

همسرم

این چند روز رفته بود کربلا زیارت اربعین

فکر کن

ماشینتو پارکینگ داشت خاک میخورد بعد من جرات نداشتم بیرون رفتنی،سر کار رفتنی دست به سوییچش بزنم

هر بار با همسرم حرف میزدم میگفت اگه این استرس رو نداشتی  الان بچه ها رو فلان جا میبردی و...

خیلی برام کسر شانه

اما نمیتونم استرسم رو مدیریت کنم

تنها راهی که به ذهنم می‌رسه اینه که حداقل خودم یه ماشین بخرم تا مجبور به رانندگی بشم 

ببین من رو کسی شماتت نمی‌کرد یا منع نمی کرد ولی من بعد فوت پدرم خودم به شدت مضطرب شدم در این حد که پ ...

روح پدرتون شاد عزیزم 🖤

برای من از این بابت خیلی سخته که کل خانم‌های فامیلمون چه پیر چه جوان همه از بابت رانندگی مستقل هستند و این باعث شده که خیلی استرس من به چشم مادر و همسرم بیاد

همسرماین چند روز رفته بود کربلا زیارت اربعینفکر کنماشینتو پارکینگ داشت خاک میخورد بعد من جرات نداشتم ...

یه ماشین سبک تر برای خودت بگیری حتما میتونی 

روح پدرتون شاد عزیزم 🖤برای من از این بابت خیلی سخته که کل خانم‌های فامیلمون چه پیر چه جوان همه از ب ...

فدات بشم خدا عزیزانت رو حفظ کنه و رفتگانت رو بیامرزه

به قول دوستمون همین قضیه رو هدفت کن ، حتما می تونی 

تو از بقیه هیچ چی کم نداری گلم 

من قبلا سمند داشتم بعد تیبا۲ هم یمدت سوار شدم ،الان ماشین ندارم بودجمم مثل شماست و دقیقا بین ۱۱۰ ام وی ام و پراید ۱۱۱ موندم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور